≫ 

Beli "BMW" jurcao po Novom Sadu u punoj brzini, pa se zakucao u drvo: Besni automobil potpuno uništen, a vozač otišao sa lica mesta

Svedoci kažu da se BMW trkao sa još jednim vozilom još od Bulevara Evrope, ali te informacije nisu potvrđene

  • 2

Jutros oko tri sata iza ponoći došlo je do teške nezgode na Bulevaru cara Lazara blizu ugla sa Fruškogorskom ulicom u Novom SaduVozač belog "BMW-a" se navodno u punoj brzini zakucao u drvo pored puta, prepolovio je banderu, drvo i saobraćajni znak, a automobil je tom prilikom potpuno uništen.

Pored puta, delovi automobila rasuti su metrima unaokolo.

Svedoci koji su se zadesili u to gluvo doba noći, kažu i tvrde da se BMW trkao sa još jednim vozilom još od Bulevara Evrope, ali te informacije nisu potvrđene.

Hitna pomoć nije intervenisala, ali nije poznato da li je neko drugi odvezao povređenog vozača.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. maj 2019 | 09:44

    Zanimljivo je da ako je u udesu ucestvovao bmw,to se obavezno naglasi,cak i u naslovu,a da se tako isto slupao hjundai,pisalo bi"autom se zakucao u drvo".

  • Veteran

    20. maj 2019 | 09:21

    Uvesti da mladi voze auto sa 900 ccm, ograničenje na 50km/h sve preko toga ukoliko se nađe za volanom castiti ga sa trajno oduzimanje vozačke dozvole, jedino neko preventivno rešenje inače pobise nas kao zeceve..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA