≫ 

Albanac koji je nudio 50.000 evra za srpskog vojnika sa lažne slike silovanja opet spominje Srbe na Fejsbuku

Tahiri ne odustaje od pozivanja na mržnju prema Srbima

  • 31

Ridvan Tahiri iz kosovske Drenice, bivši vojnik tzv Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), koji se pre nekoliko dana oglasio govorom mržnje povodom objave lažne fotografije navodnog silovanja Albanke tokom rata na Kosovu i Metohiji 1999. godine, opet se oglasio na Fejsbuku novom provokacijom.

Tahiri se pre nekoliko dana obratio regionalnim portalima kako bi objavili njegov lični konkurs. On je, naime, na svom Fejsbuk profilu objavio status u kome nudi nagradu od 50 hiljada evra za imena srpskih vojnika koji se nalaze na fotografiji navodnog silovanja njegove sunarodnice, a posle velike pažnje javnosti, zbog ove sramotne objave, obrisao istu.

Ubrzo je dokazano da je fotografija navodnog silovanja lažna i da je još jedan pokušaj potpirivanja mržnje među Albancima i Srbima. Kako se kasnije ispostavilo, fotografija koju je članica Skupštine tzv. Kosova, Fljora Brovina pokazala medijima, tvrdeći da se na njoj vide srpski vojnici kako siluju jednu Albanku tokom rata na KiM, nema nikakve veze sa njenim tvrdnjama. Telegrafi je objavio da se fotografija koju je Brovina pokazala odnosi na zločine počinjene u Iraku.

Tahiriju nije bilo dovoljno što je pogrešio, pa je okačio izjavu Milaima Zeke koji poziva albanski narod da bude svestan zločina koje su nad njima počinili Srbi i iznad nje ostavio sledeći komentar:

- Možemo da ne budemo saglasni što se tiče partije, ali te realnost tera da voliš i da poštuješ čoveka koji priča istinu. Milaima Zeku stvarno cenim mnogo i istina je da dok ne budemo zajedno nikada Srbiju nećemo pobediti, to ne zaboravite - napisao je on na Fejsbuku.

VIDEO: Najekstremniji Albanac pravi haos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    21. maj 2019 | 15:58

    Strpljnja mali...svi dodju na red,pa ces i ti!

  • Beton

    21. maj 2019 | 15:57

    Sipac.... mudonja preko mreze. Budi faca pa se setaj iza tampon zone u kojoj se krijes... naci ces vec nekog. Neko ce te i prepoznati mozda:) iako nisi vredan paznje...

  • JA

    21. maj 2019 | 16:06

    Tahiri,sta hoces od Srba? Ako nas mrzis mrzi nas,bas nas briga. Ako ti se ne svidja sa Srbima idi u Albaniju. Vi Albanci ste dosta zla nama ucinili,a mi smo se samo branili. Isterali ste nas iz nasih domova i sada vi zivite u njima. Sta jos hoces Tahiri. Pojesce te mrznja,raspasces se od nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA