≫ 

Bizaran detalj najnovijeg slučaja iz afere nestalih beba: Na sahrani oca saznao da je ukraden i da je tuđe dete

Jedan rođak je u posmrtnom govoru rekao za pokojnika: "Bio si veliki čovek, odgajio si tuđe dete"

  • 3

Muškarac (38) iz Aleksinca koji tvrdi da ima dokaze da je ukraden u porodilištu, za strašnu istinu o svom poreklu saznao je na sahrani čoveka za koga je verovao da mu je biološki otac! Tada je jedan rođak u posmrtnom govoru rekao za pokojnika: "Bio si veliki čovek, odgajio si tuđe dete".

Pre toga, prve sumnje o tome ko su mu roditelji u ovom čoveku probudile su reči njegove babe. Ona ga je na samrti pozvala i rekla mu: "Ti nisi naš".

Kada se uverio u istinu o svom poreklu, čovek iz Aleksinca, čije ime se i dalje čuva u tajnosti, obratio se Vladinoj komisiji za nestale bebe i potom saznao da je najverovatnije ukraden u porodilištu u Kruševcu, odmah po rođenju 3. marta 1981. godine.

Nesrećni čovek je više od tri decenije živeo u zabludi ko su mu roditelji i sada neće odustati dok ne sazna ko su mu biološki otac i majka.

- Prva sumnja pojavila se kada ga je baba pozvala na smrti i rekla mu: "Sine, moraš da znaš jednu stvar, ti nisi naš." On u tom trenutku nije znao šta to znači , pitao je babu da mu pojasni, ali ona je samo ponavljala "Ne, ti nisi naš..." Trudio se da ne uzima te reči za ozbiljno , mislio je da baba svašta priča u samrtnom ropcu, ali onda je na očevoj sahrani saznao strašnu istinu - priča izvor.

- Kada je umro čovek koga je ovaj mladić celog života smatrao ocem, tokom posmrtnog govora jedan od rođaka je rekao za pokojnika: "Bio si veliki čovek. Odgajio si tuđe dete." Bio je to grom iz vedra neba. Mladiću se odjednom sve otvorilo. Znao je da se to odnosilo na njega, jer nije imao braće i sestara - navodi izvor.

Onda je od majke zahtevao da mu kaže pravu istinu. Ona je dugo i uporno tvrdila da ne postoji nikakva tajna. Ipak na kraju mu je priznala da ga nije ona rodila, priča sagovornik. Nesrećni čovek tada se obratio Vladinoj komisiji za nestala lica i traga za dokumentima koja bi mu pomogla da dođe do bioloških roditelja.

VIDEO: Sukob radnika kraljevačke bolnice i čoveka koji je pronašao 13 beba u zamrzivaču

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &

    22. maj 2019 | 07:24

    Zločin je to . Ukrast tuđe dete i prodavat.

  • љиљана

    22. maj 2019 | 03:22

    Треба прекинути тај ланац крађа. То су се неки, у спрези, са докторима добро овајдили. Испада да је Србија "лоповска" земља, и ништа се не ради поводом тога. Да ли ти људи који су крали ту децу, имају мирну савест. Шта би било да су њихову децу украли?

  • Ja

    22. maj 2019 | 18:01

    Bio je veliki covek, ukrao je tudje dete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA