Oglasio se predsednik SO Nova Varoš nakon što mu je zapaljen auto: Sinu je krenula krv na nos, čule su se jake detonacije

- Spustio se nekakav kriminal u ovaj grad - kaže Jelić

  • 3

Predsedniku Skupštine opštine Nova Varoš Nikoli Jeliću zapaljen je noćas automobil ispred porodične kuće, saznaje agencije RINA. Požar je izbio oko pola četiri na automobilu marke "pežo 208" beogradskih tablica. U požaru nema povređenih.

Policija je obavila uviđaj posle čega će biti utvrđene sve okolnosti ovog događaja.

- Nažalost, jutros u tri sata se desio požar, probudio me je načelnik MUP-a, jer ne bih ni primetio, spavam u sobi koja ne gleda na ulicu. Materijalna šteta je takva kakva jeste, dok je živ čovek, on će i da zaradi. U sobama iznad zapaljenog automobila spavao mi je sin i najmlađa kćerka, u sobi do još dve kćerke i pored majka, da vam ne pričam kakve su to detonacije bile i plač dece. Sinu je od stresa krenula i krv na nos. Porazbijana su stakla na butiku i tenda je počela da gori. Sreća da su vatraogasci došli na vreme, pa vatra nije uhvatila potkrovicu kuće, jer da se to desilo, nas šestoro bi noćas završilo našu životnu priču - rekao je za Nikola Jelić.

- Spustio se nekakav kriminal u ovaj grad. Pre par godina su mi na drugom automobilu bušene gume, podmetano svašta. Ovo pokazuje neku zlobu i ovo normalan čovek ne može da uradi, možda neko ko je alkoholisan, ili pun droge, ali ne opravdavam. Svi mi imamo porodicu i decu i ne valja ovo raditi - kaže Jelić.

- Ima u ovom gradu puno kamera, ali ne bih o tome, na tragu smo. Ipak sam ja presednik SO, privatnik i otac petoro dece - rekao je Jelić.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA