Tanović tužio poznanika da mu je uništio poljoprivredno vozilo, pa izgubio i sada mora da plati: U slučaj uleteli izvršitelji i komšije (VIDEO)

U selu kod Užica nastala opšta pometnja zbog poljoprivredne mašine

  • 1

Milijan Tanović, meštanin iz Lunova u blizini Užica, tužio je svog poznanika koji mu je navodno oštetio poljoprivredno vozilo, ali ipak nije imao sreće, izgubio je bitku na sudu. U ceo slučaj uključeni su izvršitelji koji su ranije popisali imovinu Tanovića, a danas kada su se najavili da dođu i uzmu deo mehanizacije za dug, nisu se pojavili, ni javili. Milijanove komšije došle su da ga brane od izvršitelja.

On je, inače, tužio poznanika iz susednog sela zbog pričinjene štete na poljoprivrednoj mehanizaciji. Nakon suđenja, sud donosi presudu da nije kriv usled nedostatka dokaza. U presudi takođe stoji da sve troškove advokata i suda treba da plati baš Milijan Tanović. Troškovi iznose 54.000 dinara, a kako nema novca, u slučaj su se uključili i izvršitelji. Popisali su mu mehanizaciju i, kao zalog za dug, doneli rešenje da mu se oduzmu grabulje za traktor, a danas iako su zakazali, nisu se ni pojavili ni javili.

Komšije iz Lunovog sela

Foto:Printscreen/YOUTUBE

I ovoga puta došle su mu komšije i prijatelji u znak podrške.

- Čak sam ovde dolazio zadnji put kada su mu bušili gumu i video sam počinioca na kamerama - rekao je je jedan od komšija za TV Lav plus.

Milijanova majka je kako kaže ogorčena na sud i na sistem, kako naglašava "58 godina je kućila, radila i sa pokojnim mužem i sinom i sada se pita zašto je ovako nešto doživela".

Milijan nije bio obavešten da su izvršitelji danas naprasno otkazali dolazak. Vidno ljut rekao je da ih i dalje očekuje i da se nikoga ne plaši, a komšije poručuju da će svaki naredni put doći do Tanovića i braniti imovinu svog komšije.

Pogledajte video iz Milijanovog dvorišta:

(Telegraf.rs/ Televizija Lav plus)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    23. maj 2019 | 17:29

    Tužio, izgubio spor i troškove treba plati. Za to što je tužio, tuži se po privatnoj tužbi, neki advokat ga je navukao na postupak, obećavajući uspeh, zanemarujući dokaze, pa sad mora on da plati. I TREBA a vi ne treba da od ovakvih stvari huskate narod na sud... i slično....Hvala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA