Ljajić ugostio vernike u Novom Pazaru: Na iftaru na atletskom stadionu više od 2.000 ljudi (VIDEO)

Večeri su prisustvovali brojni zvaničnici Turske koji su preneli pozdrave predsednika Erdogana

  • 21

Uz najlepši pogled koji se širi nad Novim Pazarom, na Atletskom stadionu, večernji obrok za vreme Ramazana imalo je 2.000 vernika. Domaćin je bio ministar i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, prenosi RTV Novi Pazar.

Iftaru, odnosno večernjem obroku, prisustvovali su i ugledni gosti iz Turske, a delegaciju te zemlje predvodili su ministar sporta Mehmet Kasapoglu, ambasador Turske Tanju Bilgic i predstavnici Udruženja “Sandžak-Bosna”.

Tu su bili i čelnici Novog Pazara, Sjenice i Tutina Nihat Biševac, Hazbo Mujović i Kenan Hot sa saradnicima, kao i predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Esad Džudžo.

- Iz godine u godinu sve su bolji odnosi Srbije i Turske. Znamo da je Novi Pazar most te saradnje, a i sport spaja, pa smo mi tako ugostili sada ministra sporta iz te nama drage zemlje. Novi Pazar postao je prepoznatljiv po sportu i to je veoma važno - rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Ramazan, Novi Pazar Rasim Lajić kao domaćin, Foto: Printskrin/RTV Novi Pazar

Prisutnima se obratio ministar sporta u Vladi Republike Turske Mehmet Kasapoglu koji je preneo selame turskog predsednika Redžepa Tajripa Erdogana.

Inače, ovo je treća godina kako Rasim Ljajić organizuje zajedničke iftare za svoje sugrađane i brojne ugledne goste.

(Telegraf.rs/RTV Novi Pazar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA