≫ 

Najodvratniji komentar na vest o hapšenju Gorana Jankovića, a još je bizarnije to ko ga je napisao: "Ko zna kakva je bila ta žena i ta tašta"

Zašto se za ubice žena uvek traži opravdanje...

  • 88

"Mi ne znamo šta se događalo u pozadini zločina, ne znamo ništa osim onoga što su plasirali mediji, mi ne znamo kakva je bila ta žena i ta tašta".

Ovako glasi deo jednog od najodvratnijih komentara na vest Telegrafa.rs o hapšenju Gorana Jankovića, osumnjičenog za brutalno ubistvo supruge Mirjane Janković (32), tasta Branislava Pajića (57) i tašte Nade Pajić (57). 

Ovaj komentar ostavila je upravo jedna žena. Ona traži da sagledamo motive zbog kojih je Goran čekićem do smrti tukao suprugu i taštu

Komentar, Goran Janković Komentar ostavila žena, Foto: Printskrin/Facebook

Bez namere da pametujemo, pođimo od nametnute pretpostavke ove žene da su ubijene Mirjana Janković i njena majka Nada bile loše osobe. I na to dodajmo da je Mirjana imala drugog muškarca, a da je Nada bila ona grozna tašta što samo nipodštava i omalovažava zeta Gorana.

Je l to sada dovoljno da kažemo da razumemo Gorana što je uzeo čekić i pred svojim sinovima do smrti izudarao Mirjanu i Nadu? Dokle ćemo za muškarce koji ubiju žene tražiti opravdanja, a ubijene žene predstavljati kao one koje su to zbog nečega zaslužile? Kako se to i čime brutalno ubistvo zaslužuje? I da li je onda u redu da se sve prevarene žene dohvate hladnog oružja i presude svojim muževima što imaju ljubavnice ili da polupaju glavu svekrvi jer je ona grozna prema njima?

Svakim pokušajem da se opravda ubica žene, ta žena se iznova ubija. I pravda se svako naredno ubistvo. To sutra može biti vaša sestra, majka, tetka, najbolja drugarica, koleginica. Mislite o tome.

VIDEO: Trenutak hapšenja Gorana Jankovića, osumnjičenog za trostruko ubistvo

VIDEO: Ovako je deset specijalaca izvelo Jankovića iz marice

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista senior 1 RS

    27. maj 2019 | 19:33

    Ko zna kakav je on bio kao čovek ali kako mu je žena i tašta bila kao ličnosti,dve sukobljene strane bile a on je učinio zlo ali mi neznamo kakva je uloga bila druge strane.Za ubistvo nema pravdanja ali postoji i uloga druge strane.

  • O

    27. maj 2019 | 21:46

    Monstrum, rijesiti ga se po kratkom postupku!!!

  • Pozar

    27. maj 2019 | 18:18

    I da su bile najgore nema pravo da ih ubije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA