≫ 

Bira se najlepša Vlajna Balkana, a ovo su kriterijumi koje mora da ispuni

Učesnice će imati tri pojavljivanja pred publikom, najavljuju organizatori

  • 2

U okviru manifestacije Vlaške lepote Balkana koja će biti održana 17. i 18. jula 2019. u Velikoj Jasikovi, biće organizovan niz takmičenja.

Jedno od nadmetanja biće za najboljeg izvođača izvorne vlaške pesme. Kandidati za takmičenje ne mogu biti mlađi od 16 godina.

Učesnici takmičenja mogu da nastupe u pratnji orkestra koji je obezbeđen od strane organizatora, ili samostalno. Organizator će izabrati do 20 izvođača koji će se nadmetati za titulu najboljeg izvođača izvorne vlaške pesme.

Mesna zajednica Velika Jasikova i Narodno pozorište Timočke Krajine - Centar za kulturu "Zoran Radmilović" raspisuju konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana. Stručni žiri će odabrati najlepšu Vlajnu, kao i prvu i drugu pratilju na manifestaciji "Vlaške lepote Balkana", koja će se održati 17. i 18. jula 2019. godine u Velikoj Jasikovi kod Zaječara. Za sve učesnice obezbeđene su vredne nagrade.

Učesnice će imati tri pojavljivanja pred publikom, od kojih jedno treba da bude u narodnoj nošnji, drugo u večernjoj toaleti, a treće po slobodnom izboru.

Prijava mora da sadrži lične podatke kandidatkinje i dve fotografije. Kandidatkinje ne mogu biti mlađe od 16 godina.

Prijave slati na adresu: Narodno pozorište Timočke Krajine - Centar za kulturu „Zoran Radmilović“, ulica Timočke bune br. 16, 19000 Zaječar, sa naznakom: „Za najlepšu Vlajnu Balkana“, ili doneti lično u prostorije Pozorišta.

Rok za podnošenje prijava je 15. jul 2019. godine.

VIDEO: Mis Srbije u dresu i zastavi podržala reprezentaciju

(Telegraf.rs/tvistok.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA