≫ 

Malo sunca, pa opet kiša i gromovi: Ovakvo vreme očekuje nas i danas širom zemlje

Minimalna temperatura od 11 do 18 stepeni, maksimalna dnevna od 20 do 25

  • 0

U Srbiji promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 11 do 18 stepeni, maksimalna dnevna od 20 do 25.

prognoza Printskrin: RHMZ

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno, povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 22 stepena. 

U Srbiji sutra promenljivo oblačno, toplije, sparno i nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura od 22 do 29 stepeni.

prognoza Printskrin: RHMZ

U petak i tokom vikenda sunčano i još toplije, još samo u peak uz redju pojavu pljuskova sa grmljavinom, u toku jutra na severoistoku Srbije, a posle podne na jugozapadu. Maksimalna temperatura u petak do 30 stepeni, a tokom vikenda od 28 do 32.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, toplije, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura do 27 stepeni. U petak i tokom vikenda sunčano i još toplije.

prognoza Printskrin: RHMZ

Maksimalna temperatura u petak do 29 stepeni, a tokom vikenda do 31.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA