Otišli na maturu Harli Kvin, Titov pionir i Zlurada... Đaci iz Užica oduševili stajlingom za kraj školske godine (FOTO)

Umesto balskih haljina, oni su obukli kostime, patike i opredelili se za stajlinge koji nas odmah vraćaju u neku drugu eru

  • 0

Harli Kvin, zla vila iz "Uspavane lepotice", Titiov pionir, klovn i drugi zapevali su "A sad adio" na svojoj maturskoj proslavi u Užicu. Da te likove predstave na svom poslednjem okupljaju u srednoj školi odabrali su maturanti iz Umetničke škole u ovom gradu, pokazavši da kreativnost i jedinstvenost ne ispoljavaju samo na časovima.

Umesto balskih haljina, oni su obukli kostime, patike i opredelili se za stajlinge koji nas odmah vraćaju u neku drugu eru.

Devojka sa visokok frizurim i jakim ajlanerom kao da je upravo iskočila iz 1960-ih, dok je elegantni mladić u prsluku branio "burne dvadesete".

Umetnička škola Užice maturanti Originalne maturantkinje Foto: Užice-oglasna tabla

Da li je više boja bilo u talasima jedne umetnice ili u cvetnoj kruni koju je stavila glavu, pitali su se Užičani, gledajući ovu šarenu mladu povorku.

Umetnička škola Užice maturanti Raznobojna kosa i cveće u njoj Foto: Užice-oglasna tabla

Mnoge devojke opredelile su se za pantalone i košulje umesto tradicionalnih dugih toaleta, a dok su momci ovaj put bili manje hrabri po pitanju stila.

I dva dana nakon mature, o originalnim "umetnicima" i dalje se priča.

Umetnička škola Užice maturanti Šorcebvi, pantalone, kombinezoni. Ove devojke su želele drugačiju maturu Foto: Užice-oglasna tabla

(Telegraf.rs/Užice oglasna tabla)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA