Dea Đurđević je pre nekoliko dana operisana u tajnosti, a već se vide prvi rezultati: Niko nije očekivao ovakav napredak tako brzo

Poznata voditeljka nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, samo je rekla da se oseća dobro

  • 4

Nakon saobraćajne nesreće koju je preživela i zbog koje je provela tri meseca na intenzivnoj nezi na VMA, stanje Dee Đurđević je stabilizovano. Pre nekoliko dana izvedena je operacija u strogoj tajnosti, a sada je poznato i kako se voditeljka oseća posle nje.

Naime, Dei su navodno presađeni nervi iz nogu, u povređenu ruku, kako bi lekari u potpunosti uspeli da vrate funkciju povređene ruke. Prema rečima izvora, operacija je bila zahtevna i trajala je nekoliko sati.

Iako niko unapred nije mogao da zna da li će se presađeni nervi u potpunosti primiti, odnosno da li će funkcionisati u ruci, kao što su radili u donjim ekstremitetima, kod Dee se već vide prvi rezultati.

- Operacija je prošla bez ikakavih problema i poteškoća. Dea se odlično oseća. Jaka je kao i uvek, i već je počela da pomera ruku. Niko nije očekivao pozitivne rezultate tako brzo, međutim, ona je očigledno u svemu drugačija. Njena snaga i optimizam su toliko veliki, da ne bi bilo nikakvo čudo da se u mnogo kraćem roku nego što se očekuje, njena ruka potpuno oporavi. Ona sada treba opet da uči i da hoda, ali s obzirom na njenu želju, i volju, ona će i to brzo da savlada - kaže izvor.

Dea Đurđević, dama godine Dea Đurđević/ Foto: ATA Images

Da bismo proverili ove navode kontaktirali smo voditeljkinog verenika i novinara Tv Pink, Mladena Mijatovića. Iako u žurbi, jer je upravo bio na putu ka bolnici, Mladen je potvrdio da je Dea posle operacije dobro.

- Svašta se nešto piše, i dosta se nagađa o stvarima o kojima se ni lekari ne usuđuju da imaju neke preciznije prognoze, ali - da. Istina je da je Dea trenutno okej. Operacija je prošla dobro, i sad polako, pa ćemo videti za dalje. Sve ide svojim tokovima i u skladu sa onim što su lekari odredili - rekao je Mijatović za Espreso, a na pitanje da li je moguće da se Dei kompletno vrati funkcija povređene ruke, on kaže:

Dea Đurđević, Mladen Mijatović Mladen i Dea/ Foto: Instagram/deadjurdjevic_official

- Znate šta, definitivno je da se ide ka tome i da se na tome radi. I ona ima želju i volju, jaka je, borac je, i mi se svi naravno nadamo najboljem. E sada, da li će se vratiti skroz funkcija ili neće, na to zaista niko u ovom trenutku ne može da ima odgovor. Uz nju smo, ona je strpljiva i uporna i to je za sada najbitnije. Ali ima tu još dosta posla. Lekari će tu još dosta morati da rade, i ona naravno sa njima zajedno, i to je sasvim sigurno. Za sada kažem sve ide okej, pa polako. Treba za sve to vremena. Ona je do daljeg u bolnici, gde će opet kad za to dođe vreme i kad doktori budu procenili, moći da izlazi, kao što je to do sad radila - završava Mladen.

Dea nakon intervencije nije želela da ulazi u detalje o svom trenutnom stanju, ali je za medije rekla da se oseća dobro.

Podsetimo, upravo zbog intervencije, ona se nije pojavila u emisiji Ognjena Amidžića, gde je bila najavljena u utorak uveče. Kako je voditelj rekao, gostovanje je otkazano zbog Deinog zdravstvenog stanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    12. jun 2019 | 13:05

    Operisana u tajnosti .Pa ona ko da je marsal Tito.Ajde bre preterujete.

  • Maja

    12. jun 2019 | 15:05

    Zasto u tajnosti ?

  • &

    12. jun 2019 | 23:31

    Pre svega joj zelim brz oporavsk, ali bi bilo lepo da se prema svima ponasaju lekari tako.Sta bi bilo da nije javna licnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA