≫ 

Trudnu Snežu sa 7 dece je ostavio muž: Sin ima cerebralnu paralizu, gladni su i ne znaju šta ih čeka

Njihov frižider je prazan, a o nekim dečjim željama, Snežana ne može ni da razmišlja, jer novac nema

  • 22

Snežana Jovanović iz Kragujevca je majka sedmoro divne dece, a na putu je i osmo dete. Naime, ona bi trebalo da se porodi 31. juna, ali uslovi u kojima podiže dete i čeka još jedno, krajnje su nehumani i strašni.

Suprug, koji je od nje stariji skoro tri decenije, ostavio ju je i otišao bez reči. Pod silom prilika morala je da pronađe privremeni smeštaj, jer je dotadašnji dom morala da napusti.

Snežana Jovanović, apel za pomoć, osmoro dece Foto: Privatna arhiva

Sa mužem nije bila u bračnoj zajednici, ali kaže da je sada najveći problem to što je ostala sama sa sedmoro dece, sa malim socijalnim primanjima.

- Moja deca su gladna. Na svu muku, sin Filip ima cerebralnu paralizu, njemu je potrebna posebna hrana, pelene, lekovi, terapije, a ja novac za to nemam - priča nam kroz suze Snežana.

Snežana Jovanović, apel za pomoć, osmoro dece Foto: Privatna arhiva

Sara, Kristina, Nataša, Ana, Tea, Milan i mali Filip počinju da se razboljevaju, jer su uslovi njihovog života strašni. Preživljavaju sa 17.000 dinara, a i pitanje je vremena kada će morati da napuste stan u kom se sada nalaze.

Njihov frižider je prazan, a o nekim dečjim željama, Snežana ne može ni da razmišlja, jer novac nema.

- Najteže je malom Filipu koji ima dve i po godine i cerebralnu paralizu, zbog čega je vezan je za krevet. Njemu su preko potrebni inhalatori, ali svaka pomoć je dobrodošla - kako kaže njegova majka.

Mama Snežana je za "Telegraf" objasnila da ne može da radi, iako ima završenu višu školu, jer je pred porođajem.

Kako se ova porodica nalazi u teškoj situaciji, upućujemo apel svim građanima koji su u stanju, da pomognu uplatom novca na žiro račun:

205900102210739895.

Snežanu možete kontaktirati na broj telefona 0612276525.

(S. Čenad)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    18. jun 2019 | 22:33

    Pomoć naravno, a oca za uši i da plaća i alimentaciju i neku ženu da pomogne oko bebe kad se rodi i ostale dece.

  • Krlja

    18. jun 2019 | 22:27

    Pravila osmoro dece...mozda ruzno zvuci ali postoje i prezervativi i druge zastite...Da li je radila nesto ili samo radjala decu...Neka joj predsednik sad pomogne jer opada natalitet...😜😜😜

  • Samo neko

    18. jun 2019 | 22:23

    Draga zeno , neka ti je Bog u pomoc! Zao mi je pre svega deteta sa invaliditetom, ali da li si cula za zastitu? Zasto sirotinja radja decu i trazi pomoc? Od takvog zivota samo deca gaje komplekse.Jedno dete i to je to.Svako zasluzuje da bude roditelj, ali to je mucenje.Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA