≫ 

Prasak, prekid programa i kolutanje očiju: Šta se desilo u programu uživo TV Prva

Čuo se snažan prasak, na trenutak ekran je postao crn, a kada se slika vratila, još se čuo zastrašujući odjek

  • 8

Dok je najavljivala prilog u emisiji "150 minuta", koja se uživo emituje na TV "Prva", voditeljka Maja Nikolić doživela je nešto zbog čega bi se svako normalan u kući sakrio pod sto, stavio ruke čvrsto na uši, i čekao da prođe.

Čuo se snažan prasak, na trenutak ekran je postao crn, a kada se slika vratila još se čuo zastrašujući odjek. Grom je, očito, udario tako blizu da je čak i tehnika odreagovala.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Našu @majanikolicmaja ni grmljavina ne može izbaciti iz takta 😉 Ne bojimo se grmljavine 😂 @prvatelevizija #thunderstruckОбјава коју дели 150 minuta (@150minuta) дана

Ali Maja se nije sakrila pod sto, već se, nakon kraće zbunjenosti i blagog kolutanja očima, tek da bi refleksno proverila je li  sve u redu, brzo vratila najavi, kao da se ništa nije dogodilo.

Od ovakvog udara pretrnuli bi i najhrabriji, ali profesionalnost je jača od straha.

- Našu Maju Nikolić ni grmljavina ne može izbaciti iz takta. Ne bojimo se grmljavine - piše u opisu videa koji su na instagram postavile njene kolege.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pokondirena Tikva

    18. jun 2019 | 18:20

    Nije ona džabe radila na BK Televiziji. Ovakva voditeljka se neće više roditi zato i vodi ovakve vrste emisija. Dok priučeni voditelji mogu da vode samo rijaliti emisije. Maja Nikolić je nekad bila simbol BK TV, a sad je simbol Prva TV.

  • Mortal Kombat

    18. jun 2019 | 18:15

    Maja je neprikosnovena. Jedno prelepo i nežno biće. Zbog nje i gledam 150 minuta... Još kad ono kaže slatko hashtag oduševi me.

  • Dama Bez Blama

    18. jun 2019 | 19:20

    Kako lepo koluta očima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA