≫ 

Direktor policije osudio incident u Nemanjinoj: Nedopustivo je da neko gađa jajima policiju

Mali maturanti okupili su se ispred Ministarstva prosvete kako bi izrazili negodovanje povodom današnjeg skandala

  • 42

Direktor policije Vladimir Rebić osudio je današnji napad na policijske službenike ispred zgrade Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,

kada su okupljeni na skupu gađali jajima pripadnike policije.

- Nedopustivo je da bilo ko sebi daje za pravo da napada, vređa ili gađa jajima policijske službenike. Ljudi koji imaju možda i najteži posao u Srbiji i brinu o bezbednosti svih građana, nisu zaslužili da budu glineni golubovi i da ih bilo ko ponižava na ovaj način - rekao je Rebić.

On je pozvao okupljene ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj ulici u Beogradu da se uzdrže od bilo kakvog nasilja i da prestanu sa napadima na policijske službenike.

Podsetimo, mali maturanti iz nekoliko beogradskih osnovnih škola okupili su se ispred zgrade Ministarstva prosvete u Nemanjinoj kako bi izrazili negodovanje povodom današnjeg skandala u vezi sa testom iz matematike koji je "procurio" u javnost.

BEOGRAD MATURANTI PROTEST SAVA RADOVANOVIC

Policijski službenici koji su zaduženi za obezbeđenje zgrade u Nemanjinoj napadnuti su od strane okupljenih na skupu. Više policajaca je tom prilikom gađano jajima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Оки

    18. jun 2019 | 19:19

    Е државо па и балавци протестују, ајмо законе да не смемо кажњавати децу прутом, сад би ја тате и маме казнио новчано и све их оборио да полажу у августу па нек протестују, и ја имам четири ђака. Много су деца распустана, ја кад сам ишао у школу кад подвикне наставник не смем да га погледам а ови протестују. У август на полагање сви

  • Danka M

    18. jun 2019 | 19:51

    Nedopustivo je i da bilo ko manipulise sa skolom i buducnosti nase dece. Za decu smo u stanju da ginemo i istu nam ne dirajte !!!

  • Nesa

    18. jun 2019 | 18:44

    Dragi roditelji, ovo se ni u kojem slucaju ne moze zvati vaspitanje. Deca su za sada samo mladi delikventi a sutra ce porasti u prave. Oni razmatraju dali i sta treba. Oni traze nekome ostavku. Pa ima li ista u ovome normalno bre. Umeto da zagreju klupu i uce a ne da se oslanjaju na prepisivanje, oni se i bune kada se uhvate u prevari. Strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA