AMS Osiguranje: Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja online po 30% nižoj ceni!

Navikli ste da kupujete online? Zašto onda ne biste ugovorili i Putno zdravstveno osiguranje iz svoje kuće! Uz AMS Osiguranje i to je moguće, i to sa 30% nižom cenom!

  • 0

Mislimo na vas i zato smo vam omogućili da zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja brzo, sigurno i jednostavno, online na našem sajtu webshop.ams.co.rs.

Sve što je potrebno da uradite jeste da izvdojite nekoliko minuta i od svoje kuće, u samo nekoliko koraka, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje. Tako ćete uštedeti ne samo svoje vreme, već i novac, jer vam u promotivnom periodu omogućavamo čak 30% popusta na online kupovinu polise Putnog zdravstvenog osiguranja. Ušteda je velika, jer će vas u tom slučaju premija za sedam dana boravka na teritoriji Evrope koštati svega 735 dinara. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 1.617 dinara za isti vremenski period. Rizik da se iznenadno razbolite ili doživite nezgodu dok ste na putu je veliki, a troškovi lečenja u drugim zemljama su ogromni i često premašuju vaš budžet. Zato mislite na vreme, ugovorite Putno zdravstveno osiguranje i osigurajte se da ćemo troškove hitne medicinske intervencije, bolničkog lečenja, lekova i medicinskih pomagala i drugih zdravstvenih usluga u skladu sa uslovima osiguranja, mi preuzeti na sebe. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i skupe troškove lečenja u inostranstvu umesto vas platićemo mi.

Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, već napravite pravi izbor osiguravajućeg društva i na odmor krenite potpuno bezbrižni. Detaljno uputstvo za online ugovaranje Putnog zdravstvenog osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put i bezbrižan odmor!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA