≫ 

Najnovije upozorenje: Večeras opet nepogode, grad, olujni vetar i 20 do 40 litara kiše po kvadratu

Nestabilno vreme zadržaće se sve do utorka

  • 15

RHMZ izdao je vanredno upozorenje na vremenske nepogode koje stižu popodne i večeras, a koje će naročito ugroziti severne, zapadne i centralne delove zemlje, kao i teritoriju Beograda.

- Posle podne, večeras i u toku noći očekuje se nestabilno vreme, sa pljuskovima i grmljavinom, intenzivnijim u severnim, zapadnim i centralnim delovima zemlje, kao i na teritoriji grada Beograda. Očekuju se i vremenske nepogode, od 20 do 40 litara kiše u kratkom vremenskom periodu, lokalno i više, grad i olujni vetar - navodi se na sajtu RHMZ-a.

vreme 23. jun Vreme 23. jun Printskrin: Weather2Umbrella

Širom Srbije se u popodnevnim časovima očekuje intenziviranje uslova koji će doneti pljuskove sa grmljavinom, velikom količinom padavina u kratkom vremenskom periodu, kao i kratkotrajnu pojavu grada i jakog vetra.

Nestabilno vreme sa lokalnom pojavom obilnih pljuskova sa grmljavinama, kratkotrajnim gradom i olujnim vetrom zadržaće se sve do utorka, podesećaju oni.

VIDEO: Jezivi snimak vožnje kroz potopljeni Svilajnac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Armagedonn

    23. jun 2019 | 10:21

    Ma nista ne pogadjaju. Jos od obicne kise prave kao da je smak sveta, armagedon. A malo grmi, padne kise i to je to. Sta vise narod stresirate lazima.

  • Nije nego

    23. jun 2019 | 09:49

    Ne pogađate ni malo, ni vreme, ni grad ni dan. Ništa.

  • Iva

    23. jun 2019 | 10:25

    A koja je boja da nam bude lakse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA