Rasvetljen napad na antifašistu u Nišu: Krivična prijava za muškarca koji je potegao nož

Uroš Janjić je tvrdio da je izboden jer mu je napadač tražio da skine majicu na kojoj je bio natpis "antifašistička akcija"

  • 7

Niška policija identifikovala je i privela N. R. (33) koji se sumnjiči da je 21. juna na Keju kola srpskih sestara nožem ubo u leđa dvadesetpetogodišnjeg Uroša Janjića iz Negotina.

- Sumnja se da je on nakon verbalne rasprave a potom i tuče između petorice mladića, ranio dvadesetpetogodišnjaka. Policija će po nalogu nadležnog tužilaštva protiv N. R. podneti krivičnu prijavu zbog izvršenja krivičnog dela teška telesna povreda a protiv četvorice Nišlija starosti od 21 do 25 godina, prijavu zbog učestvovanja u tuči - saopštila je niška policija.

Janjić je tvrdio da je izboden jer mu je napadač tražio da skine majicu na kojoj je bio natpis antifašističke sadržine, što je on odbio da učini. Zadobio je dve ubodne rane u ledja od kojih se uspešno oporavlja.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. jun 2019 | 20:20

    Napadaca kazniti ali i Urosa jer se malo pravi blentav a dobro zna ciji natpis seta i ko u Srbiji stoji sa tim transparentima i unistava nas Srpski narod.Antifasizam nije suprotno od fasizma vec nesto mnooogo gore ...najgore.

  • Milos

    24. jun 2019 | 18:08

    Zasto se njima samo inicijali objavljuju, i bez slike?

  • NI

    24. jun 2019 | 18:07

    Neka se svi izjasne istinom šta su imali da raščiste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA