≫ 

Ujutru hladno, danju toplo: Promenljivo vreme nastavlja se i danas, a evo kada će padati kiša

Najviša temperatura biće 27 stepeni

  • 1

U Srbiji se i danas očekuje promenljivo oblačno i svežije vreme za ovo doba godine. Ponegde će padati kiša, a biće i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, naročito u zapadnoj polovini Srbije. U Vojvodini i na istoku Srbije biće sunčano.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, samo će na istoku Srbije biti jak. Najniža temperatura kretaće se od 10 do 15 stepeni, a maksimalna dnevna od 22 do 27 stepeni.

Vreme, prognoza U Beogradu danas do 25 stepeni, Foto: Printskrin/RHMZ

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i tek uz manju mogućnost za slabu kišu ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom pre podne i sredinom dana. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperatura biće 15 stepeni, a maksimalna dnevna 25 stepeni.

Vreme, prognoza U Novom Sadu sunčano, bez kiše, Foto: Printskrin/RHMZ

U Srbiji će narednih dana jutra biti vedra i sveža, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije, povremeno uz umerenu oblačnost.

Vreme, prognoza U Nišu malo hladnije, Foto: Printskrin/RHMZ

U četvrtak i petak posle podne i uveče u južnim i zapadnim predelima očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Maksimalna temperatura u utorak kretaće se od 23 do 27 stepeni, u sredu od 24 do 28 stepeni, a u četvrtak u većini predela do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA