≫ 

Nakon svežeg jutra sledi nam sunčan i topao dan, a popodne su mogući pljuskovi

Minimalna temperatura od 10 do 16 stepeni, maksimalna dnevna od 24 na severozapadu Bačke do 30 stepeni na jugoistoku Srbije

  • 3
Prognoza Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić/RHMZ

U Srbiji jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama i sa maglom. Na severu Vojvodine biće oblačno, ponegde sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Tokom dana u svim predelima Srbije biće pretežno sunčano. Krajem dana i tokom večeri u severozapadnim, zapadnim i jugozapadim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 10 do 16 stepeni, maksimalna dnevna od 24 na severozapadu Bačke do 30 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu pretežno sunčano i toplije. U toku večeri očekuje se razvoj oblačnosti. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 28 stepeni.

Prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra pretežno sunčano i toplo. Na severu se u toku jutra i prepodneva očekuje oblačno, na severu i severozapadu Vojvodine sa pljuskovima i grmljavinom, dok se posle podne i uveče lokalni pljuskovi sa grmljavinom uz jači razvoj oblačnosti očekuje ponegde i u ostatku Srbije, uglavnom na jugu i jugozapadu Srbije.

Za vikend i u ponedeljak sunčano i još toplije. Poslepodne i uveče u južnim i jugozapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura u petak i subotu biće uglavnom od 28 do 32, a u nedelju i ponedeljak od 30 do 35 stepeni. 

U Beogradu narednih dana sunčano i toplije, samo se u petak u toku jutra očekuje više oblačnosti. Maksimalna temperatura u petak do 29, u subotu do 30 stepeni. U nedelju još toplije, a u ponedeljak maksimalna temperatura do 33 stepena.

VIDEO: Parižani ispred Ajfelove kule pronašli rešenje za paklene vrućine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA