≫ 

Danas će biti pakleno vruće u Srbiji: Ipak, neka mesta će pogoditi kiša i jaka grmljavina

Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, u pojedinim kotlinama oko 10, maksimalna dnevna od 30 do 35 stepeni!

  • 1
Vrućina Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

U Srbiji jutro vedro, u dolinama i kotlinama sveže i maglovito. Tokom dana sunčano i tropski toplo. Posle podne u planinskim predelima na jugozapadu očekuje se jači razvoj oblačnosti i pojava pljuska sa grmljavinom. A sutra će pljuskovi biti i na severu Vojvodine.

Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20 stepeni, u pojedinim kotlinama oko 10, maksimalna dnevna od 30 do 35 stepeni. U toku večeri na severozapadu Srbije očekuje se povećanje oblačnosti.

U Beogradu sunčano i tropski toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 20, maksimalna dnevna 34 stepena.

U Srbiji sutra sa severa stiže prolazno naoblačenje, ponegde uz ređu pojavu pljuskova sa grmljavinom i kratkotrajnih grmljavinskih nepogoda.

Vreme Printskrin: RHMZ

Severozapadni vetar biće u pojačanju. Maksimalna temperatura od 27 na zapadu do 34 stepena na istoku i jugoistoku Srbije. U utorak i sredu pretežno sunčano i svežije, povremeno uz oblačnost. Duvaće pojačan severni i severoistočni vetar.

Maksimalna temperatura u utorak od 28 do 31, a u sredu od 25 do 29 stepeni.

U četvrtak nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30 stepeni.

U Beogradu sutra prolazno povećanje oblačnosti, uz tek ređu pojavu pljuska sa grmljavinom.

Maksimalna temperatura do 30 stepeni. U utorak pretežno sunčano, povremeno uz oblačnost. Maksimalna temperatura do 30 stepeni.

U sredu svežije, ali sunčano. Temperatura do 27 stepeni. Tokom utorka i srede duvaće pojačan vetar - severac. U četvrtak sunčano i toplo, maksimalna temperatura oko 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA