≫ 

Mogući pljuskovi i grmljavina u pojedinim delovima zemlje. Tokom dana u većini mesta sunčano

Minimalna temperatura od 17 do 21 stepen, a maksimalna dnevna od 26 na zapadu do 34 stepeni na istoku Srbije

  • 1

U Srbiji prolazno povećanje oblačnosti i tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, naročito u zapadnim predelima Srbije.

Biće uslova i za kratkotrajne grmljavinske nepogode. Ipak, u mnogim predelima tokom većeg dela dana biće uglavnom pretežno sunčano. 

Severozapadni vetar biće u pojačanju. Minimalna temperatura od 17 do 21 stepen, a maksimalna dnevna od 26 na zapadu do 34 stepeni na istoku Srbije.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo, uz manje prolazno povećanje oblačnosti i tek ređu pojavu kratkotrajnog pljuska sa grmljavinom. Vetar u skretanju na pojačan severozapadni. Minimalna temperatura 21, maksimalna dnevna 31 stepen.

Prognoza

Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra i prekosutra pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće pojačan vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura u utorak od 27 do 32 stepena, a u sredu svežije i maksimalna temperatura biće od 25 do 29. U četvrtak i petak sunčano i toplo, a maksimalna temperatura u većini predela biće oko 30 stepeni.

U Beogradu sutra i prekosutra pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Duvaće pojačan vetar severnih pravaca. Maksimalna temperatura sutra do 31, a u sredu svežije i maksimalna temperatura biće do 27 stepeni.

U četvrtak i petak sunčano i toplo, a maksimalna temperatura biće uglavnom oko 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana.

    22. jul 2019 | 10:16

    STO VOLEM KIŠU GRMLJAVINU GROMOVE SETIM SE 99.GODINE,🌍⛈️🌧️☔💧. POZDRAV.SREM.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA