≫ 

Dragan je na Drinskoj regati prešao iz jednog čamca u drugi i nestao: Sad nema ni njega, ni plovila

Na kraju spusta prijatelji su ga čekali, ali se on nije pojavio. Tokom regate, takođe, koliko se zna, niko nije prijavio da je video čoveka u vodi ili da je neko pao sa čamca

  • 4
Dragan Simic Foto: Privatna arhiva

Prijatelji od sinoć tragaju za Beograđaninom Draganom Simićem (55) i navode da je njihov drug "nestao na bajinobaštanskoj Drinskoj regati" koja je održana u subotu.

- Poslednji put viđen je u čamcu sa slike. Ako neko ima neke informacije o ovom čoveku ili poznaje osobe sa slike ili vlasnika čamca neka se javi - stoji u objavi u kojoj su objavljene i dve fotografije nestalog i telefoni prijatelja.

Nestanak Beograđanina prijavljen je policiji i počela je pretraga Drine na ovom području.

Prema još neproverenim informacijama, Simić došao je u Bajinu Baštu pre regate, na dan regate na spust Drinom krenuo je sa prijateljima jednim čamcem, zatim je nekoliko puta dok je plovilo bilo na vodi prelazio u drugi, da bi plovilo u kome je bio nestalo iz vidokruga njegovih prijatelja.

Na kraju spusta prijatelji su ga čekali, ali se on nije pojavio. Tokom regate, takođe, koliko se zna, niko nije prijavio da je video čoveka u vodi ili da je neko pao sa čamca.

Prijatelji nestalog, prema podacima objavljenim na društvenim mrežama, mole sve učesnike regate koji eventualno imaju informacije o njemu da se jave na brojeve telefona objavljene na društvenim mrežama.

VIDEO: Pronađeno telo mladića koji je nestao na kupalištu na Zlatiboru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA