≫ 

Izbor za mis Srema posvećen nedavno preminuloj lepotici, Dijani Milojković

U luksuznom ambijentu hotela “Crystal“ u Pećincima odrzan je polufinalni izbor za miss Srema 2019. godine

  • 1
mis srema Foto: Promo

Mnogobrojni gosti iz javnog sveta kao i gosti iz inostranstva, Beograda i okoline imali su priliku da uzivaju u predstavljanju devojaka.

mis srema Foto: Promo

Izbor za mis Srema 2019. god je počeo komemoracijom i minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulu manekenku Dijanu Milojković, koja je 2014. godine bila finalistkinja izbora za mis Srbije.  Tim povodom devojke su se na sceni predstavile posebno uvezbanom koreografijom koja nosi naziv borba za zivot, za koju je bio zaduzen organizator i koreograf Miroslav Pucijasevic. Istovremeno je upucena i poruka da je prevencija najbolji lek.

Nakon toga, devojke su se kako ziriju tako i svim prisutnim predstavile u  kratkim i dugim haljinama “Diamod Victory” by Mirko Pučijašević. Lepotu, šarm i eleganciju devojaka ocenjivao je glavni ziri na čelu sa Vesnom De Vinca, predsednicom kompanije Miss Yu. Pored glavnog zirija, devojke je ocenjivao i novinarski žiri koji je izabrao miss Šarma.

Za frizure devojaka pobrinuo se frizerski studio “Laza“ iz Novog Sada, a šminku je radila Filipina Vujinović.

mis srema Foto: Promo

Titulu najlepše osvojila je Ivana Bogdanovski. Prva pratilja Jovana Lišanin proglašena je i za miss Šarma, a titulu druge pratilje osvojila je Jovana Radojičić. Najfotogeničnija je bila Đurđina Radovac, koja je izabrana i za zaštitno lice hotela “Crystal“, domaćina ovog polufinalnog izbora.

U pauzama predstavljanja devojaka, nastupali su estradni umetnici Saša Katančić, Marina Stefanović, Mikan Kozomora,”Prestige” bend kao i Jellena koja je vođenje programa polufinalnog izbora dodatno ulepšala izvođenjem jednog od svojih najpoznatijih hitova “A ti si lep”.

Program izbora je dodatno upotpunilo nagradno izvlačenje u organizaciji poliklinike “Solar Medical Centar” partnera kompanije Miss Yu. Izvučena su dva dobitnika, a direktor i vlasnik poliklinike “Solar Medical Centar” Tanja Šljukić je izvučenima dodelila dva vaučera za besplatne UZ preglede po izboru u poliklinici.

mis srema Foto: Promo

Miss Srema 2019. Ivana Bogdanovski  je pobedom na ovom polufinalnom takmičenju obezbedila direktan plasman u final izbora za ,iss Srbije 2019., dobila je stipendiju za kompletno školovanje na fakultetu za projektni i inovacioni menadžment i IT,vaučer od poliklinike “Solar Medical Centar” za besplatno testiranje na Body Galaxy  jedinstvenoj vagi u Evropi.

Pored toga kako pobednica tako i sve učesnice  ovog polufinalnog izbora, dobile su personalizovane jednogodišnje kartice od privatnog zdravstvenog osiguranje, sa popustom do 60% na sve  preglede i intervencije za celu porodicu, čak i kućne ljubimce.

Smeh, radost i veseo duh kako takmičarki tako i svih prisutnih nisu prestajali čak ni nakon proglašenja najlepše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kire

    1. septembar 2019 | 22:19

    Bila je prelepa devojka i dobar čovek. Šteta sto se razbolela, Ćuprija ne pamti da je toliko ljudi došlo da isprati nekog na večni počinak. Svi smo je voleli!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA