≫ 

Teška nesreća u rudniku "Jama": Na rudara se obrušila tona kamenja, zadobio teške povrede

Njemu su konstatovane povrede glave i drugih delova tela

  • 7

U teškoj nesreći u podzemnom rudniku “Jama”, koji posluje u sastavu RTB Bor, teško je povređen rudar Darko P. (45). On je sa prebačen u KC Niš, sa teškim povredama, saznaju Novosti.

Njemu su konstatovane povrede glave i drugih delova tela (razderotina na kosmatom delu glave, povrede kostiju lica, razderina očnog kapka, prelom 3 rebra sa nagnječenjem pluća).

Prema prvim informacijama, na nesrećnog rudara, koji se nalazio na oko 700 metara ispod površine, obrušila se tona kamenje i zemlje i pravo je čudo da je preživeo.

VIDEO: Ovako izgleda rad u Senjskom Rudniku i Resavici

(Telegraf.rs/ Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    31. jul 2019 | 09:57

    To se zove TESKO zaradjen dinar a ne kao neki je.ivetri po Beogradu sto prodaju kesice s'praskom a nema niti KO niti STA da im se obrusi na njihove i glave im cele radne i porodicne familije.

  • Rastko

    31. jul 2019 | 10:24

    Majko nasa i svi sveci pa posaljite malo u rudnike sirom Srbije i ove opozicione ili tkzv. pozicione politicare na po jednu dnevnu smenu u mesec dana ne vise da i ONI bar na kratko OSETE sta znaci zaraditi dinar na krajnje pravi ljudski i posteni nacin ! ! !

  • Rastko

    31. jul 2019 | 10:07

    SRECNO dobri covece dace bog da prezivis sa sto manje posledica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA