Od jutros je zatvoren deo auto-puta Ljig-Preljina: Saobraćaj se na 10 dana vraća na Ibarsku

Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija

  • 4

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će od danas do 18. avgusta biti zatvorena deonica auto-puta Ljig-Preljina, da bi se taj put spojio s novoizgrađenom deonicom do Obrenovca, pa će u tom periodu celokupan saobraćaj biti preusmeren na Ibarsku magistralu.

U saopstenju se kaže da se od danas u sedam časova ujutru, do 18. avgusta "saobraćaj odvijati po izmenjenom režimu na delu državnog puta IA reda broj 2 i IB reda broj 22 (ukrštanje državnog puta IB reda broj 22 sa državnim putem IA reda broj 2 u mestu Dići, deonica Dići - početak izgrađenog auto-puta do Preljine - kraj izgrađenog dela auto-puta)".

U tom periodu, navodi se, "obustavlja se saobraćaj na delu državnog puta IA reda broj 2, na deonici: ukrštanje sa državnim putem IB reda broj 22 u mestu Dići, do dela državnog puta IA reda broj 2 u mestu Preljina (kraj izgrađene deonice auto-puta)".

Celokupan saobraćaj biće preusmeren na državni put IB reda broj 22 - Ibarska magistrala.

Na pomenutim deonicama biće postavljena adekvatna saobraćajna signalizacija, saopštilo je JP "Putevi Srbije", koje apeluje na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenja brzine, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Schomi

    8. avgust 2019 | 10:11

    Kad već zatvaraju mogli bi i onaj betonski kolovoz u tunelima da presvuku asfaltom. Ono je sramota, kao da su lopatama ravnjali.

  • Milic

    8. avgust 2019 | 20:26

    Pa na koliko mesta je ovaj autoput zakrpljen on preko zime ce propadne 50% ej srbijo 😐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA