≫ 

Bolna i teška rečenica oca Barbare Vitez na njen 18. rođendan: "Oni neka nikad nemaju mira u životu"

Da podsetimo, od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu

  • 3
Status, Endre Vitez, Barbara Vitez

Foto: Printskrin Facebook

Barbara Vitez nestala je pre tri godine, a tada je imala 15 godina. Potraga za njoj traje od tog 25. novembra 2016. godine, a njeni roditelji ne gube nadu.

Danas ova devojčica iz Sente puni 18 godina, a njen otac objavio je tešku i bolnu rečenicu ovim povodom na svom Fejsbuk profilu.

- Ćerko moja jedina, danas puniš 18. Srećan ti rođendan. Oni zbog kojih nismo zajedno, neka nikad nemaju mira u životu! - napisao je Barbarin otac Endre.

Da podsetimo, od trenutka kada je Barbara nestala roditelji sumnjaju u priču da je pala sa senćanskog mosta u reku Tisu. Kako je tada ispričao Endre, Barbara je otišla sa društvom na rođendan, sa drugarima se uputila ka senćanskom mostu, "potpuno smo sigurni da se nije saplela i pala u reku", pa su reku pretražili i Spasilački tim "Tisa", specijalne jedinice žandarmerije i ronilaca, kao i specijalni ronilački tim iz Mađarske.

Reku su, nakon nestanka, intenzivno pretraživali iz spasilačkog tima "Tisa". Prema rečima predsednika, Nandora Baranjia, teren je pretražen sonarom, do dna reke, nizvodno i do granice sa opštinom Ada.

Tisa, Senta, davljenje, Barbara vitez, spasilačka ekipa, rečna policija

Foto: Telegraf

- Teren su pretraživali profesionalni ronioci, nizvodno sve do obale sa Novim Bečejom. Svakodnevno smo patrolirali, čak su spasilačke jedinice uz pomoć 3D sonara pretrežile reku, telo nije pronađeno - rekao je Baranji.

Pored Spasilačkog tima "Tisa" i profesionalnih ronilaca, reku najbolje poznaju lokalni pecaroši koji su, na žalost, svedoci čestih tragedija na Tisi. Prošle godine, beživotno telo Nišlije M. M.(36) koji je skočio sa istog mosta u Senti, uočili su upravo meštani, pecaroši koji su u ranim jutarnjim satima bili na obali reke.

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    13. avgust 2019 | 13:37

    Strasno da strasnije ne moze bi ti.

  • Mrmot

    13. avgust 2019 | 15:10

    Bas tako, nasli bi je za cas. Niko je nikada pomenuo nije, pojusao da je nadje, pokrene ozbiljnu istragu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA