≫ 

BMW u Sićevačkoj klisuri pao na prugu sa visine od 10 metara: Dve osobe teško povređene, dve lakše

Nesreća se dogodila u 2.50

  • 17
Klisura

Foto: Profimedia/Alamy/Google Street View

Železnički saobraćaj na pruzi Niš - Dimitrovgrad obustavljen je kako bi sa koloseka bilo uklonjeno vozilo, inače BMW koji je noćas nakon saobraćajne nezgode sleteo sa kolovoza, i to sa čak 10 metara visine.

Kako je saopštila niška policija, u udesu koji se dogodio u 2.50 sati učestvovao je "volvo" bugarskih tablica i "BMW" švedske registracije.

- U vozilu bugarskih tablica bile su dve osobe koje nisu povređene, dok je u vozilu "BMW" bilo četvoro, među kojima ima povređenih - rečeno je u niškoj policiji.

Niška Hitna pomoć potvrdila je da je intervenisala u Sićevačkoj klisuri te da su zbrinuli dvoje odraslih i dvoje dece.

- Dva pacijenta su teže, a dva lakše povređena, ali niko nije životno ugrožen - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako saznajemo, u "BMW" su bili turski državljani a pravo je čudo da niko nije poginuo s obzirom na to da je vozilo na prugu palo sa visine od deset metara.

VIDEO: Bahati vozač napravio haos na Terazijama

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daklee

    14. avgust 2019 | 09:02

    Kazu da je pocela kontrola saobracaja i to velika akcija , hmmm , juce na preopterecenom putu za Sabac ja nisam videla policiju nigdeee bree , ali sam videla ludaka za volanom koliko ti srce hoce , toliko ...

  • error

    14. avgust 2019 | 09:52

    Postoji li na ovom svetu i jedan normalan vozac BMW-a?

  • milos

    14. avgust 2019 | 10:55

    vozim BMW od kad sam poceo da vozim auto je izuzetan odlicne performanse najbolje kocnice vrhunski se ponasa u svim uslovima siguran i stabilan na putu u svim uslovima i ne znam zasto se pominje u negativnom kontekstu... pogresno je voziti taj auto zbog njegovog imena takvi vozaci su rizicni i na biciklu.. taj auto se vozi zbog onog sto pruza u voznji a to je stabilnost na putu i sigurnost izuzetne kocnice i ostale performanse koje nudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA