"Jovanice, nemoj metlom": Detalji svađe na Zvezdari u kojoj je žena prebila muža

"Ne možete da zamislite tu scenu, kako žena od metar i po bije grdosiju", kaže komšinica

  • 15

Komšinice, pomagaj! Žena me je pretukla metlom i ne prestaje da me udara. Zovite policiju da je skine sa mene!

Ovim rečima je Damjan Đ. (29) u utorak uveče uzbunio ceo komšiluk u Ulcinjskoj ulici na Zvezdari kada je krvav istrčao iz stana, tvrdeći da ga je supruga Jovana (30) izgrebala noktima i izudarala drškom od metle! Posle tog vapaja je nastala drama nalik filmskoj, jer ga je Jovana s metlom u ruci vijala po ulici, a posle toga se zatvorila u stan na prvom spratu i pretila da će da skoči sa sedmomesečnom bebom u naručju.

Tragediju su sprečili policajci koji su došli na poziv komšija. Jedni su zagovarali Jovani, dok su drugi preko krova ušli u stan i uspešno je savladali. Prevezena je u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" u Beogradu, dok je beba trenutno u Institutu za majku i dete, a biće poverena socijalnim radnicima.

Damjan je sa brojnim ogrebotinama i krvavog nosa završio u Urgentnom centru, gde je utvrđeno da ima lake povrede. Kako se saznalo, ova porodica je često menjala mesto stanovanja, a prijava za nasilje je bilo i ranije.

- Čula sam kada je počela svađa. Odzvanjalo je, pa su ih čuli svi u dvorištu i na ulici. Damjan je pitao Jovanu gde se zadržala, a onda je nastao lom. Jovana je sitna ženica, dok je on visok skoro dva metra. Jednostavno je naskočila na njega i prvo ga je tukla rukama.

Čula sam Damjana kako zapomaže, a onda je zavapio: "Jovanice, nemoj metlom", i zakukao na sav glas. Krvav i izgreban je istrčao iz stana i zapomagao da zovemo policiju. Ne možete da zamislite tu scenu, kako žena od metar i po bije grdosiju - kaže komšinica i dodaje da se drama nastavila na ulici.

- Istrčao je kroz dvorište pravo na ulicu, a Jovana za njim. Šta mi je drugo preostalo nego da zovem policiju i prekinem taj cirkus - priča vidno uznemirena žena iz zajedničkog dvorišta.

Ona kaže da je Jovana vikala da se niko ne meša jer su to njihove privatne stvari.

- Pretila je da će se ubiti ako dođe patrola. Čim je neko od komšija doviknuo Damjanu da stiže pomoć, ona je utrčala u stan, zaključala vrata i zapretila da će skočiti sa bebom. Kada je stiglo pojačanje, deo policajaca je zagovarao, dok su drugi ušli preko krova - priča komšinica.

Tako je završena drama na Zvezdari. Jovana je prevezena u Kliniku "Laza Lazarević", njen muž u Urgentni, a beba na Institut za majku i dete.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    15. avgust 2019 | 06:43

    A da si joj uzvratio,ne bi išao u Lazu nego u zatvor.E to ti je naša "pravna"država.

  • Novak

    15. avgust 2019 | 06:11

    Gde su sad zastitnicr zenskih prava kad zena maltretira muza. A to nije usamljen slucaj. Tvrdim da u 50% slucajeva zene su te koje izazivaju haos u braku.

  • Zika motika

    15. avgust 2019 | 06:07

    Žene su katastrofa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA