Majstori pali sa 10 metara visine dok su popravljali lift u Aranđelovcu. Jedan nije osećao noge

Prema jednoj od verzija u trenutku pucanja sajle dvojica povređenih radnika nalazilo se u liftu, dok je treći stajao na kabini

  • 0

Tokom održavanja i popravke lifta u jednom aranđelovačkom preduzeću teško su povređeni radnici preduzeća iz Divostina kod Kragujevca D. M. (46) i D. P. (44), nezvanično prenosi "Ikragujevac".

- Do nesreće je došlo prilikom popravke teretnog lifta kada se otkačila sajla i nesrećni radnici su pali sa desetak metara visine. Jedan od njih nije osećao noge. Njihov treći kolega uspeo je da se nekako uhvati za neku od sajli i tako je izbegao povredu. Ostao je da visi u vazduhu - kaže izvor.

Detaljna istraga utvrdiće šta se dogodilo, pripadnici MUP izvršili su uviđaj, a na lice mesta pored Hitne pomoći izašli su i pripadnici vatrogasne jedine PU Aranđelovac.

Prema jednoj od verzija u trenutku pucanja sajle dvojica povređenih radnika nalazilo se u liftu, dok je treći stajao na kabini.

Povređeni radnici su iz aranđelovačke bolnice prebačeni na dalje lečenje u Beograd.

Zvaničnih informacija o ovom događaju nema.

(Telegraf.rs/Ikragujevac.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA