• 26

Kako izgleda radni dan Lidl prodavaca?

Još od prošlogodišnjeg otvaranja se pitate kako izgleda radni dan u Lidlu? Pogledajte na koje uslove rada mogu da računaju zaposleni u prvom savremenom diskontu u Srbiji!

  • 26

Petodnevna radna nedelja, plaćeno prekovremeno radno vreme, online platforma za učenje i usavršavanje, posebne prostorije za dnevni odmor i privatno zdravstveno osiguranje – ne, ovo nije opšti opis odličnih uslova rada, već tipičan radni dan prodavca u kompaniji Lidl Srbija.

Pitate se u čemu je tajna uspeha? Za početak, postojanje sektora Ljudski resursi nije neuobičajeno, ali Lidl se izdvaja time što ima posebno odeljenje u ovom sektoru, koje se zove „Briga o zaposlenima”. Osnovno zaduženje ovog odeljenja je da poveća zadovoljstvo i motivaciju zaposlenih, pa tako, predvođena njime i osluškujući potrebe radnika, kompanija stalno ulaže u unapređenje uslova rada.

Šta to konkretno znači? U martu ove godine, svi zaposleni dobili su mogućnost korišćenja privatnog zdravstvenog osiguranja. Kako bi se podržao balans privatnog i poslovnog života, raspored za svaku nedelju se dogovara unapred, što umnogome olakšava planiranje slobodnog vremena. Moderna oprema i izuzetna pažnja posvećena bezbednosti na radu se podrazumevaju, kao i dinamično radno okruženje, mnoštvo prilika za profesionalno usavršavanje i mogućnosti za napredovanje.

Lidl prodaja

Foto: Jovan Marjanov

Osim toga, Lidl veruje kako srećni i zadovoljni zaposleni mnogo više neguju timski duh i srdačne međusobne odnose. Kako bi se dobri kolegijalni odnosi podsticali, svakom novozaposlenom pomaže iskusniji kolega, a za druženje i odmor su im dostupne i zajedničke prostorije. Predstavnici kompanije misle i o zdravlju svojih radnika, pa je tako uvedena „moćna voćna sreda“, projekat u okviru kojeg zaposleni svake srede dobijaju besplatno voće.

Bez obzira na to što ovde nije kraj prednostima rada u Lidlu, nije čudno ukoliko ste već poželeli da ovako izgleda i vaša radna svakodnevica. Dobre vesti su da vas od toga možda deli samo klik – prijava za posao na sajtu karijera.lidl.rs!

(Telegraf.rs/PR)

Komentari

  • Qwer

    Ima puno nivina i prumetna je razlika u odnosu na druge markete. Ne znam kako je u Nemačkoj, ali biće bolje i ovde. Ja sam zadovoljan, mada uvek ima mesta za bolje. Kase nigde brže ne rade, osoblje ljubazno, cene za pojedine artikle mogu biti niže, ali ima akcija čestih, pa ko vili nek izvoli.

  • Ja

    A da li je iko video, u bilo kom Lidlu u Srbiji zaposlene starije od tridesetak godina? Kad treba da plate, stariji su dobro dosli, kad treba da rade, neka rade negde drugde.

  • lea

    Lidl u Srbiji uopste nema robu koju mi imamo u Ch. Nula

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima