≫ 

Vozači, budite strpljivi: Za dane vikenda očekuje nas gužva na putevima, pripremite se na zastoje

Veliki broj vozila koji prolazi kroz Srbiju može da bude razlog usporene vožnje i kratkotrajnih zastoja

  • 0

Predstojeći vikend doneće pojačan saobraćaj na svim glavnim saobraćajnicama u zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS) i upozorio vozače da veliki broj vozila koji prolazi kroz Srbiju može da bude razlog usporene vožnje i kratkotrajnih zastoja, posebno na deonicana gde se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Putnička vozila na Horgošu na izlaz čekaju tri sata a na ulaz 30 minuta, na Horgošu 2 na izlaz čekaju četiri sata, na kelebiji 90 minuta, kod Bačkog Brega 60, na Batrovcima na izlaz dva sata a na ulaz 20, kod Preševa na ulaz čekaju 40 minuta a na izlaz 15, kod Sremske Rače na ulaz se čeka 30, na Gradini na ulaz se čeka 30, na Gostunu 20, a kod Špiljana i Jabuke 20 minuta.

AMS S podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje na graničnim prelazima u Srbiji.

VIDEO: Ozbiljno velika gužva u gradu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA