Aleksandar Dunić vas poziva na "Gastro Srem"

Organizatori turističko gastronomske manifestacije „Gastro Srem“ najavljuju odličnu zabavu, najukusnije sremačke specijalitete i nezaboravan program. Gastro Srem će se održati u petak i subotu 30. i 31. avgusta na Trgu dr Zorana Đinđića u Staroj Pazovi od 17h

  • 1
Gastro Srem Foto: Promo/Gastro Srem

- Svi oni koji nikada nisu bili na Gastro Sremu, ne mogu ni da zamisle koliko su ukusni sremački specijaliteti. Pozivam sve sladokusce da dođu i da se uvere u ukus sremačkih mesnih prerađevina, kolača, specijaliteta od testa. U poslednje vreme mnogo se govori o organskoj hrani, a zaboravili smo da je to naša domaća, nezagađena hrana. To vas očekuje na Gastro Sremu - naglasio je glumac Aleksandar Dunić, zaštitno lice manifestacije .

Ova manifestacija na jednom mestu okupiće sve domaće proizvođače i goste iz Srbije i regiona koji se svojim proizvodima izdvajaju po kvalitetu.

„Gastro Srem“ nudi i gastronosmko takmičarski program. Tradicionalno takmičenje u spremanju ajvara „Izađi mi na teglu“ biće održano u petak.

Gastro Srem Foto: Promo/Gastro Srem

Open kitchen show biće održan u subotu. Tradicionalne sremačke specijalitete zajedno sa kuvarima iz Srema spremaće Minja Bogdanovski, autorka popularnog kulinarskog bloga „Minjina kuhinjica“. Posetioci će moći da degustiraju tradicionalne specijalitete ovog podneblja, a dobrovoljni prilog će biti dat u humanizatne svrhe.

Organizatori manifestacije, Turistička organizacija opštine Stara Pazova, pripremila je i bogat kulturno – umetničkom program. Tokom oba dana manifestacije biće izloženi najstariji kuvari Evrope.

Drugog dana manifestacije, od 21h održaće se koncert ženskog tamburaškog orkestra „La Banda“.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    19. avgust 2019 | 17:07

    E bas su nasli zastitno lice Cirko se ubucio kao da jede samo sremacke specijalitete😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA