≫ 

Zaječarac u pola noći izašao iz kuće, prebio psa štapom na ulici, pa se vratio da spava (VIDEO)

Protiv muškarca je podneta prijava

  • 70

- Koliko bolestan (u glavu) treba da budeš da bi nešto ovako, ničim izazvan, uradio živom biću? Odeš, mučki udariš nemoćnu životinju štapom i mirno se vratiš da spavaš - napisao je gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić ispod snimka koji je objavio na svom Fejsbuk profilu, a na kom se vidi kako muškarac zlostavlja psa u ponedeljak uveče.

- Događaj (zločin) snimljen ispred zgrada iza pozorišta u Zaječaru, a na snimku je... na tužilaštvu i policiji je da utvrdi ko (?)! Džaba diploma i visoka škola kad su duša i mozak bolesni - dodao je Ničić.

Kako je gradonačelnik Zaječara za Telegraf.rs rekao, video je do njega stigao od nepoznatog autora.

- Pošto ovoj osobi, sa snimka, ovo verovatno nije prvi put, očigledno da ga je autor snimka čekao i snimio. Prošle godine je grad Zaječar, sa udruženjem "Beta", postavio preko 200 kućica za napuštene pse po čitavom gradu i par njih se nalaze i ovde gde se ovo desilo. Sve se odigrava u uličici iza Pozorišta "Zoran Radmilović" u Zaječaru.

Dodaje da je prijava podneta protiv NN lica.

- Prijava je podneta tako da, iako je jasno o kome se radi, na policiji i tužilaštvu je da potvrde identitet. Što se tiče psa, njega od te večeri, po rečima stanara okolnih zgrada koji su ga hranili, nigde nema, dok su ostala dva psa, koja tu žive u kućicama, prilično uplašeni. Sve se dogodilo pre dve večeri - objasnio je Ničić.

Na početku teksta pogledajte snimak zlostavljanja psa.

OVAKVI PRIZORI NISU RETKOST

Podsećamo, krajem prošlog meseca objavljeni su jezivi snimci pomora pasa u selu Gokčanica, a javnost je tada ostala užasnuta prizorima koje je Danijela Jović iz Kraljeva zabeležila.

Na njima se vide na desetine mrtvih pasa, različitih uzrasta, što ukazuje na to da nije reč o ubijenim i bačenim psima iz jednog legla. Kako je potresena Danijela napisala, "to nije delo nekog meštanina koji je želeo da se ratosilja štenaca", a sve životinje je pronašla "Zoohigijena" Kraljevo.

JEDNA ŽENA I 50 PASA

Jedna žena i 50 pasa, sve to u jednom stanu - horor je koji su godinama trpele komšije jedne zgrade u Jagodini gde je J. V. napravila pravu kafileriju. A onda, kada su konačno uspeli da je nateraju da pse izvede iz stana, J. V. ih je navodno preselila na plac na periferiji grada, u naselju Trnava.

Komšije oko ovog placa pričaju da imaju sličan problem koji su imali oni koji su J. V. trpeli u zgradi - lavež, smrad, tužan prizor pasa koji su vezani u smeću. Ipak, oni je poslednjih godinu dana nisu prijavljivali policiji.

VIDEO: Horor kod Jagodine. Psi zatvoreni na divljoj deponiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган

    21. avgust 2019 | 12:10

    Сељачко сам дете и пуно животиња одгајио , чувао , волео и уживао чувајући их .Против сам сваког терора па и терора људи над животињама и исто тако терора животиња над људима .Уствари терор животиња над људима не постоји. То је последица људске неодговорности.Власници животиња су неодговорни и не контролишу своје животиње а власт је неодговорна што не брине о луталицама . Значи ЧОВЕК је крив !Али , увек неко али .Ја не мислим да је дотични мушкарац из чистог мира устао из свог кревета и усред ноћи отишао да убије пса ?Ако тај пас сваког дана и сваке ноћи ствара галаму и нико не предузима ништа , шта радити.Уморни треба да спавају да би сутра радили и хранили породицу,болесни треба да се одморе , бебе треба да имају миран сан ,....., а то један пас не дозвољава .Често испод мог прозора ујутро чујем лајање паса.сретнем власницу са псом на улици и уљудно јој кажем : добар дан ; а то је тај што ми лаје испод прозора .Моја комшиница са повишеним гласом је почела да прича о својим правима ,али је заборавила да права покривају дужности .Срећом сад симпатичног пса ређе чујем .ДРЖАВА је крива што не врши своју дужност већ се комшије око тога свађају .

  • ...

    21. avgust 2019 | 13:16

    Sram vas sve bilo. Ako o životinji možete tako da pričate, šta bi tek uradili čoveku? Pas nikada nikog nije napao bez razloga, samo čovek to radi. Smeta vam lavež psa? Ma nemoj? Znači kada pas laje noću, to smeta, ali kada beba neka vrišti noću, to je okej? Onda se pravda sa "Pa beba je ne možeš porediti". Pa isto kao što bebi ne možeš kontrolisati kad i koliko će da plače, tako je i sa psom. A vi se stidite svog razmišljanja. Moje kuče je nepoverljivo i uvek vodim računa da slučajno nekog ne ujede, nisam od onih koji govore "Ma neće on". Ali isto tako, na moje kuče neko da digne ruku, ostao bi bez iste.

  • Aaasss

    21. avgust 2019 | 11:39

    Postase i psi zasticeniji od ljudi u zemlji Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA