≫ 

"Moja Saška je odrasla preko noći i mnogo je hrabra": Igor Jurić objavio fotografiju na poseban dan

Jedna fotografija i ove reči treba da budu inspiracija svakoj porodici u Srbiji

  • 15

"Moja ćerka se zove Saška i danas joj je rođendan. Odrasla je preko noći i mnogo je hrabra. Volim je najviše na svetu", napisao je Igor Jurić u komentaru na fotografiji sa svojom ćerkom na, za njih oboje, poseban dan.

Na njen rođendan, otac Saške i Tijane Jurić, za kojom Srbija i dalje pati, ali se kroz njen slučaj i bori za bezbedno detinjstvo druge dece, odlučio je da objavi fotografiju koja svedoči koliko su članovi porodice uspeli da ostanu jaki i srećni uprkos velikoj tragediji.

"Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica, nesrećna je na svoj način", citat u kom bi se mnogi od nas prepoznali, citat koje bi mnoge od nas pogodio. Ali, ova porodica treba da bude inspiracija svima koji na trenutak pomisle da nemaju snage da nastave nakon nesreće koja se dogodila u njihovom domu.

Tako je i mala Saška odrasla veoma brzo i postala borac, kao i njen otac. Danas je studentkinja na Pravnom fakultetu Novi Sad, na smeru unutrašnjih poslova.

Igor Jurić je izjavio, nakon što je Tijanin zakon usvojen pre nekoliko meseci, da mu je ćerka Saška rekla samo jedno: "Nadam se da ćeš sada bar malo da se odmoriš i odvojiš vremena za nas". Oni nastavljaju da se bore sa Fondacijom "Tijana Jurić" i da pomažu deci.

U teškim trenucima, dok je trajala potraga za njenom sestrom, Saška je izgovorila teške i potresne reči.

- Nedostaje mi njen zagrljaj. Nedostaje mi da mi se uvuče u krevet i da se prekrijemo preko glave kada čujemo grmljavinu. Ona nikada nikome nije nanela zlo, nije rekla ružnu reč. Nije zaslužila sve ovo što joj se dešava. Nijedno dete ne zaslužuje da bude otrgnuto iz svoje porodice i zagrljaja najmilijih - rekla je za Bajmok.co.

Prošlo je 5 tužnih i teških godina od otmice i brutalnog ubistva Tijane Jurić iz Subotice, koja je tada imal asamo 15 godina. Njen nestanak prijavljen je iste večeri, a nakon 12 dana intenzivne potrage, Tijanino beživotno telo pronađeno je na smetlištu u naselju Čonoplja u Somboru.

VIDEO: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    22. avgust 2019 | 12:31

    Ovaj ulazi u Zadrugu 3.

  • E ovako

    22. avgust 2019 | 11:08

    Ne dopada mi se što javno objavljuje sliku svoje ćerke. Jer idiota ima - na svakom ćošku....

  • Јасмина

    22. avgust 2019 | 14:16

    Игре,Вама и Вашој породици желим све најбоље.Уз сву тежину трагедије и бола који сте доживели,смогли сте снаге да се изборите за Тијанин закон,и уједно сачувате стабилност своје породице.Велико поштовање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA