• 7

Pao sistem, rampa bila spuštena do podneva: Paklena subota na drumu ka Mađarskoj (FOTO)

Na izlazu iz zemlje na Horgošu formirana je kolona od preko pet kilometara u sedam izlaznih traka

  • 7

Na svim graničnim prelazima sa Mađarskom došlo je do dvosatne obustave saobaraćaja tokom prepodneva, zbog čega su se stvorile ogromen gužve i kolone dugačke od pet kilometara u čak sedam traka.

Došlo je pada sistema na mađarskoj strani, tako da vozilo nijedne kategorije nije prešlo granicu između 9,55 i 12 sati, što je samo pojačalo već postojeće velike gužve.

Gužva

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je nešto ranije saopštio AMSS, na izlazu iz zemlje na Horgošu formirana je kolona od preko pet kilometara u sedam izlaznih traka, a na Kelebiji od preko tri kilometra u dve izlazne trake.

Gužva

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Zvog svega ovoga, stvaraju se i manje gužve na alternativnim graničnim prelazima - Bački Vinogradi, Bački Breg i Bajmok - kažu u AMSS, ali i dodaju da je čekanje i dalje zanemarljivo u odnosu na Horgoš i Kelebiju - oko pola sata.

Gužva

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je saopštila Uprava granične policije, na putničkim terminalima vozila na Gostunu na ulaz u zemlju čekaju do 60 minuta, a na izlaz 40 minuta, kod Preševa na ulaz čekaju do 60, a na izlaz do 30 minuta, dok se na Gradini na ulaz čeka 25 minuta.

Na teretnim terminalima, osim prema Mađarskoj, nema zadržavanja.

Nasi policajci delili su flasice vode ljudima pošto je zbog kolapsa čekanje bilo sa srpske strane.

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Kaja

    Pao sistem... ahahahahahahah

  • lav

    MORA MALO DA SE ČEKA NA OVOME NEKO LOVU ŠTEKA

  • JaPaja

    Nesto cesto im pada sistem a i dize se ako malo podmazete. Ovo je poznata stvar vec godinama kod madjara sta se iscudjavate.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima