≫ 

Planinar iz Novog Sada otišao na Rtanj i nestao: Investitora nema danima, a pronađen je jedan trag

Investitor Aleksandar Mijanović otišao je na noćno planinarenje

  • 27
aleksandar mijanović nestao rtanj Foto: Instagram/Sale_mijanovic

Aleksandar Sale Mijanović (45), investitor iz Novog Sada, nestao je u subotu uveče 25. avgusta kada je sam otišao da planinari na Rtanj. Otada mu se gubi svaki trag, a kako kažu njegovi prijatelji, on nije dostupan, nije prešao granicu ili izašao iz zemlje, niti se bilo kome od bližnjih javio.

Vest o njegovom nestanku prenela je na društvene mreže druga planinarka.

- Jedan naš drugar planinar je u nedelju, 25.8. SAM otišao da planinari i od tada mu se gubi svaki trag. Nije dostupan, nikome se nije javio. Rekao je da ide na Rtanj, ali to ne znamo da li je sigurno. Porodica je obavestila jutros policiju, a GSS je posao u potragu. Nije prešao granicu, tj. izašao iz zemlje. Zove se Aleksandar, ima 45 godina, vozio je auto - plavu "škodu" registarskih tablica... Ako neko primeti auto u blizini početka neke planinarske staze, molim vas da mi javi. Ili ako ga je sreo na nekoj stazi. Hvala svima - napisala je Ljiljana Lazarević na svom Fejsbuk profilu.

U međuvremenu je njegov auto pronađen, ali ne i on. Gorska služba spasavanja i dalje pretražuje Rtanj.

Kako je jedan od planinara napisao, i sam je bio na Rtnju na noćnom usponu.

- Bila još ekipa iz Beograda. Njih oko 50. Svi koji su se popeli su i sišli. Njega se ne sećam da sam video - naveo je on.

Moli se svako ko ima neku informaciju o Aleksandru da to prijavi najbližoj policijskoj stanici ili pozovu 192.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    29. avgust 2019 | 08:58

    Covek je nestao ko zna sta mu se desilo mozda je pao polomio kicmu a ljudi se sprdaju na ovu vest spominjuci vanzemaljce da li bi tako i da je neko njihov nestao

  • Kole

    29. avgust 2019 | 08:53

    Nocu ima tàmo vukova,lisica....nije mu bilà mudra ideja ici sam tamo...

  • sedi di si

    29. avgust 2019 | 09:15

    nocu ni po gradu da ne nagazis na neku rupu iskrivis nogu. neki su na naoci muzeja noge lomili. Ne razume sta ljude privlači na nesto sto je IZVAN PAMETI. Postoje drugi KORISNIJI Načini za podizanje adrenalina i samodokazivanje. Neki plainari po ledu na jednom od polova i posle ostanka bez obe noge su i dalje planinarili onoo izmedju pukotina u ledu. Nismo svi jednaki. Nadam se da će preziveti. Joa jao jao jadan onaj koji čeka ove mučenike kod kuće i strepi nad njihovim ludimm glavama. Nocu u sumi na ravnom nije bezbedno pa ni danju pre. KLazniti onog ko ovo dozvoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA