Morbidna scena - pileće nožice plutaju Moravom: Ovog puta nisu mrtve ribe, ali opet je kriv čovek

Građani su zgroženi prizorom, a ne može ni da se diše

  • 20
Morava Foto: Tanjug/Dušan Aničić/Facebook

"Ekološka katastrofa", pišu ljudi na društvenim mrežama - umesto da gledaju u Moravu, stanovnici Miloševca guše se od smrada i jezive slike gomile pilećih nožica koje su izručene u reku.

- U Miloševcu na Velikoj Moravi kod starog broda od skele u toku prošle nedelje klanica koja se bavi klanjem pilića je istovarila pun kamion pilećih nogu... Smrad se oseća do jeze! Poziv za nadležne organe da u što kraćem roku odreaguju, saniraju i po zakonu kazne počinioce - napisao je Vladica na fejsbuku.

Ovo svakako nije delo nijednog domaćina, već neke firme koja se bavi klanjem ili preradom mesa, jer je čitava reka zatrpana otpadom...

Za razliku od hemijskog zagađenja reka, koje se dešavalo poslednjih nedelja na Toplici i Južnoj Moravi, ovo je biološko zagađenje, a opasnost nastaje kada otpad počne da se razgrađuje.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    1. septembar 2019 | 13:03

    U SRBIJI NEMA SRECE DOK SE NE UVEDU DRAKONSKE MERE KAO U SINGAPURU GDE TAKVI PLATE ASTRONOMSKE NOVCANE KAZNE I BUDU SIBANI BICEM NA TRGU !!!!

  • Ej

    1. septembar 2019 | 14:09

    Nema tog djubreta koje je vece od coveka!! Imali neko da zaustavi ovo stradanje prirode!? Dali smo uopste svesni sta cinimo i sta nas ceka???????

  • BrckRSu

    1. septembar 2019 | 13:33

    Treba mu zapaliti sve sto ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA