• 21

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Muškarac u Vršcu pustio pse da rastrgnu živu svinju, kidali su joj delove tela

Najavljeno je podnošenje krivične prijave protiv osobe koja je "upriličila" ovakav susret

  • 21

Pokret Levijatan objavio je još jedan brutalan snimak na kom se vidi kako nekoliko pasa napada divlju svinju u dvorištu. U pokušaju da se spasi, životinja ulazi u šupu, ali psi idu za njom i nastavljaju krvavi pir.

Snimak je, navodi se, nastao u Vršcu, a osoba koja je video objavila, napisala je "Aždaje", misleći na pse i očigledno je ponosna na njih.

Levijatan je najavio i podnošenje krivične prijave protiv osobe koja je "upriličila" ovakav susret. Ispod snimka ima više od 800 komentara ogorčenih pratilaca.

Kako se navodi u jednom od komentara, psi za lov se treniraju tako što ih puste na divlju svinju. "Nije humano, inače su veprovi jaki i razbiju pse, ali ovde ih je 7 koliko vidim, užas... Plus nisu u gataru, već na nekom malom prostoru, strašno".

UZNEMIRUJUĆE! Mladić krvnički tuče psa u Beogradu

(Telegraf.rs)

Komentari

  • DRagutin

    Ima onaj snimak na you tube kada ubace 4 pit bula i puste na divljeg vepra, a vepar ih pocepao tj istukao kao male kučiće 😅😅😅 !

  • Mare1

    Cuj neki kao objasnjava kako je to trening za lov na svinje? Da ali se to radilo u 15 veku.Svako ko se ovako necemu divi je psihijatrija.Zaostao u razvoju,bolest.Lecenje,zatvor...

  • posiden

    Karma je cudo cuvaj se nocikad spavas budices se sa ujedimapasa dusa ce ti osetiti bolove kaotvoja zrtva . Sram te bilo sto dozvolipatnju zivotinje 😩

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima