Genetičar Miodrag Stojković objavio razglednicu koju je dobio iz Leskovca i rasplakao Srbiju (FOTO)

Doktor Miodrag Stojković ima razloga za osmeh, čak i kada je daleko od Srbije

  • 4

Poznati srpski genetičar Miodrag Stojković, koji je u Leskovcu otvorio specijalnu bolnicu za lečenje steriliteta, nedavno je napustio Srbiju.

Čuveni naučnik, koji se posvetio lečenju steriliteta, otišao je na Harvard, ali je 1. septembra podelio jednu lepu vest iz Srbije.

Stojković se podičio prinovom iz njegove bolnice, malom Janom, koja je rođena u Leskovcu.

 

- Dobio "razglednicu" iz Leskovca, javljaju da je posle letnje pauze bolnica SPEBO opet SPEBOBEBO. Sa zahvalnošću i ponosom pozdravljam tim, a vas molim da pozdravimo Janu - od latinskog Julianus - "ona koja je svetlost", ili "radost", ili "sunce"... Jana je sve zajedno - napisao je Stojković na Tviteru.

Usledila je lavina toplih komentara.

- Nadam se da ćete jednog dana i to vrlo brzo, dobiti zasluženo mesto u Srbiji i podariti joj još mnogo ovakvih slatkih anđela - jedan je od komentara.

- Još jednom ste jednom domu doneli svetlost, radost, sunce, dečji osmeh, ruke koje grle, roditeljima ostvarili san, dom je tamo gde je ljubav i dečja igra, a sve je to u vašem srcu poklonjeno srcem... - još jedan je komentar na njegovu objavu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajnhard

    3. septembar 2019 | 19:55

    Srbiji su potrebni članovi,a ne pametni....

  • Suzana

    3. septembar 2019 | 20:59

    Ne razumem se u te stvari jer nikad nisam ni htela da razumem. Zato sam bez posla. Neću u stranku, nikad, ni po koju cenu... Da li se ovakvi stručnjaci ucenjuju nečim ili je njima samima to potrebno, stvarno ne znam. Samo mogu da kažem da mi je žao što nas je gosp.Stojković napustio. ŽELIM SAMO LEPE STVARI DA SE DEŠAVAJU SVIMA I O ISTIM DA SE PIŠE!!! Pogotovo da se radja što više beba 😊❣🐞

  • deda Vasa

    3. septembar 2019 | 19:53

    Ubio me Bog ako razumem vrhunske lekare koji imaju želju da se valjaju u političkom blatu umesto da budu slavljeni kao naučnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA