≫ 

Žena u poslastičarnici u Obrenovcu šamara radnika: Udara ga nekoliko puta, on stoji mirno (VIDEO)

Obrenovčani kažu da u ovu poslastičarnicu deca idu na praksu. Stravičan snimak nasilja ih je sve zaprepastio

Zastrašujući snimak nasilja na kom se jasno vidi kako jedna žena u poslastičarnici iz Obrenovca udara i šamara zaposlenog pojavio se danas na društvenim mrežama.

Na snimku koji su zabeležile kamere ovog lokala, jasno je da se u poslastičarnici odigrala prava drama. Žena sa kratkom plavom kosom i u kariranoj košulji dolazi najpre u verbalni, a onda i fizički sukob sa mladićem kojem se obraća.

U sledećem trenutku, ona počinje da ga udara i šamara. Nije se zaustavila na samo jednom šamaru, već je nastavila da se unosi u lice muškarcu ispred sebe i udara ga još nekoliko puta.

Mladić za to vreme nijednom nije pokušao da se odbrani, niti da uzvrati istom merom.

Snimak je već izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

- I ovaj ništa? Ne brani se? Mora da mu očajnički treba posao kad trpi ovakvo maltretiranje... jadan momak. Kad bi na mene ovako kidisala, zavalio bih je da bi se odmah upišala u gaće - jedan je od komentara na nasilje.

- Šta je bre, ovo? Često idem u tu poslastičarnicu. Katastrofa. Tamo deca idu na praksu, možda je ovo neko od srednjoškolaca, ne vidi se - napisala je jedna Obrenovčanka.

Vlasnica poslastičarnice je nakon nekoliko sati izjavila da na snimku nije ona, već gošća kafića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Geras

    5. septembar 2019 | 14:09

    Evo primera....žena te udara ti stojiš i ćutiš ...a onda kada ti je uhvatis za ruku da te vise ne udara ona istog trenutka zove policiju...i ti ideš u zatvor....to je politika današnjice....napucene i pune silikona žene koje traže istetovirane muškarce .....a oni fini momci sede kuci i misle da su manje vredni...a da ne govorim o zakonu kod privatnika...ne postoji...može da ti radi šta hoće a ako se usprotivis dobijaš otkaz i "lep predlog" od njega u knjizicu

  • Radovan

    5. septembar 2019 | 15:08

    Treba joj pomoci, ona je samo bespomocna i krhka zenica koja se sama i goloruka bori protiv dominacije muskaraca. Ona je samo smogla snage da se suprotstavi verbalnom nasilju nad zenama. Ko zna sta je on njoj rekao itd. Nju smestiti u sigurnu kucu, a verbalnog nasilnika u zatvor, jer se usudio da potrese to krhko i neiskvareno zensko bice, koje je samo regaovalo emotivno, jer je zensko. Sarkazam da, ali cemo uskoro poceti da citamo i ovakve komentare koji opravdavaju ovog zenskog boksera.

  • RICINUS

    5. septembar 2019 | 15:12

    Gazdarica nezadovoljna seksualnim životom pa krivi i šamara obespravljene radnike države srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA