≫ 

Pijani policajac divljao, umalo zgazio ženu, pa udarao kolegu: Šta se desilo posle snimka iz Tutina?

Policajac je prethodno kolima nasrnuo na devojku koja je šetala trotoarom

  • 16
Policajac Printskrin: Facebook

Na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika B. S. iz Tutina, koji je u ponedeljak 2. septembra svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović koja se u tom trenutnku kretala pešačkom stazom.

U poslednjem trenutku, kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje na pešačku stazu, kako bi izbegla veće posledice, Ejupovićeva je skočila u 2 metra niži haustor, gde je zadobila lakše povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno B. S. da se otrezni, nego je, umesto da pomogne povređenoj devojci, pokušavao da prebaci krivicu. Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja i odbio alko-test. Na snimku objavljenom na fejsbuku, pijani B. S. je prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.

Prema nezvaničnim saznanjima B. S. je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine. Takođe Sandžaklive saznaje, da ovo nije prvi sukob B. S. sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više sukoba.

SUSPENZIJA I DISCIPLINSKI

Policijska uprava u Novom Pazaru je saopštila da je pokrenula disciplinski postupak protiv Staševića i suspendovala ga do njegovog okončanja. Kako je saopšteno, on je upravljao privatnim vozilom marke seat pod dejstvom alkohola.

Policija mu je odredila zadržavanje do istrežnjenja i protiv njega podnela prekršajne prijave za upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola i upravljanje vozilom kojem je istekla registraciona nalepnica po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Pogledajte video:

VIDEO: Zbog neispravnog auta saobraćajni policajac brutalno uhapsio babu

(Telegraf.rs/Sandžaklive/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ODMAH

    9. septembar 2019 | 10:09

    OTKAZ!!!!

  • Kica

    9. septembar 2019 | 10:17

    Kakva suspenzija? Zatvor ko za ostale gradjane sto bi bio.

  • Cash®

    9. septembar 2019 | 10:23

    Bez obzira ko je i šta je. Zakon je jednak za sve. Kako je činio tako i treba da snosi posledice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA