• 42

Instagram ludilo hara Srbijom: Beograđanka pozirala na grobu "zato što je kul i estetično" (FOTO)

I dok se ređaju komentari o njenoj lepoti, očekivano - stiglo je i pitanje zašto se slika na nečijem grobu

  • 42

Da se sve mlade osobe "traže" i prolaze kroz razne faze, normalna je pojava. Ali, neki od njih se baš "traže" na čudnim i morbidnim mestima. Tako je ova devojka rešila da na društvene mrežu okači svoje fotografije uslikane na groblju, najverovatnije negde u Beogradu.

Dok prekrštenih nogu sedi na jednom od grobova, u pozadini se vide ploče sa podacima preminulih. Na drugoj fotografiji je čak legla na ivicu groba, pokušavajući da zauzme nekakvu provokativnu pozu. Obučena u crno, sa majicom benda Metalika sa spomenicima u obliku krsta, na komentar da je "prelepa metalka", odgovara "Hvala, trudim se".

selena gacevic

Foto: Instagarm/sg

komentari, Selena Gačević

Printskrin: Facebook

I dok se ređaju komentari o njenoj lepoti, očekivano - stiglo je i pitanje zašto se slika na nečijem grobu, jer "nije ni kul ni estetično", a pre svega je iskazivanje nepoštovanja.

komentari, Selena Gačević

Printskrin: Facebook

"Zato što je to totalno nepoštovanje prvo prema ljudima koji su sahranjeni tu, a zatim i prema njihovoj porodici i da nisi vernik nije bitno, mora da postoji neka vrsta poštovanja, slikanje na groblju niti je kul, niti je estetično samo je odvratno i disrespectful", navodi se u jednom komentaru.

U jednoj od objava, srednjoškolka iz Beograda napisala je i da je "konačno emo", uz sliku na kojoj je u istoj majici Metalike, našminkana crnom senkom i crnim karminom.

komentari, Selena Gačević

Printskrin: Facebook

Dokaz da je devojka prolazila kroz razne faze je i što je pre samo četiri godine objavljivala slike Selene Gomez, pop pevačice.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • xyz

    Slusala Selenu Gomez i cesljala barbike, sad slusa metal i slika se na groblju. Kakav prelaz

  • Danasnja Omladina

    Zamislja da je na qu neznanog junaka.

  • Дејан Младеновић

    Све дубље и дубље морално тонемо

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima