≫ 

Jelena iz Beograda je najlepša Vojvođanka, a ova titula vodi je u takmičenje za mis Srbije (VIDEO)

Titulu mis Vojvodine Jelena je osvojila u Rumi

  • 4
Jelena Ilić Printskrin: RTV

Ruma je bila domaćin izbora "Mis Vojvodine" takmičenja pod okriljem Mis Srbije. U konkurenciji 14 devojaka najlepša je Jelena Ilić. Ona je dobila najviše ocene stručnog žirija i time je postala finalistkinja takmičenja za najlepšu devojku Srbije koje ce se održati 9. oktobra u Beogradu. Njene pratilje su Katarina Lepotić, Jovana Radojičić i Kasandra Romić.

Jelena Ilić, devojka iz Beograda, osvojila je mesto najlepše devojke u regionu. U večeri koja je obilovala stilom i modnim glamurom ona je osvojila žiri, ali i oštro oko publike. Veče je bilo izazov za mlade devojke, koje žele da ponesu krunu i lentu mis Vojvodine.

Druge pratilje mis Vojvodine su Jovana Radojičić i Kasandra Romić s obzirom na to da su imale identičan broj glasova žirija. Prva pratilja je Katarina Lepotić. Pored njih proglašene su i ostale kategorije.

Dok je mis šarma Viktorija Lučić. Šansu da ponesu titulu probalo je 14 devojaka, a organizator večeri bila je kompanija Miss Yu.

Za najlepše devojke organizatori su pripremili vredne nagrade, a najlepša devojka Srbije biće proglašena 9. oktobra ove godine kada je predviđeno da se održi finale izbora za mis Srbije.

(Telegraf.rs/RTV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentar

    10. septembar 2019 | 12:42

    Iz Vojvodine je, ali zivi u Beogradu. I slazem se da treba svaka da bude iz svog regiona. Cestitke

  • Banens

    18. oktobar 2019 | 16:05

    Prelepa

  • Košava

    10. septembar 2019 | 11:39

    Jel moguće da mora mis Vojvodine da bude iz Beograda ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA