Gujona su pre godinu dana uhapsili, pretili, zabranili ulazak na Kosmet: Evo šta danas ima da poruči

Humanitarac Arno Gujon naveo je da je osmeh dece kojima je pomogao najbolji odgovor onima koji su hteli da zabrane humanost

  • 6

Francuz Arno Gujon, humanitarac koji godinama pomaže Srbima sa Kosova i Metohije oglasio se danas video snimkom ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu, podsećajući da mu je pre tačno godinu dana zabranjen ulazak na Kosmet.

- Nalazim se u Beogradu, ispred Crkve Svetog Marka koja je napravljena po ugledu na crkvu u Gračanici. Nažalost, ne mogu već godinu dana da idem na Kosmet. Naime, 10. septembra prošle godine, kosovski agenti su me uhapsili, ispitivali, zapretili meni i mojoj porodici. Nakon toga je usledio period pun sumnji, preispitivanja... Ali nismo odustali i premostili smo sve prepreke. Tokom ove godine finansirali smo projekte u iznosu od 400 hiljada evra. To su farme, to su mlekare, krave, koze, to su škole - naveo je Gujon.

Francuz je dodao i da je osmeh dece i ljudi kojima su pomogli uprkos zabrani "najbolji odgovor koji smo mogli da damo onima koji su hteli da zabrane humanost".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    10. septembar 2019 | 22:37

    Ziv bio

  • RSK

    10. septembar 2019 | 23:02

    Ljudina, Srbenda!!!

  • Kvalitet ne kvantitet

    10. septembar 2019 | 23:55

    Svega 3 komentara na ovu vest o ljudskoj grdosiji, a na Lunine nove grudi 33!?! Možda smo sve ovo i zaslužili? Veliko HVALA, vole te Srbi sa Kosova....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA