Sada idu neke babe i sada ćemo njih da poprskamo: "Žrtve" ovog dečaka su samo stariji sugrađani

Šta se sve čini zbog nekoliko lajkova

  • 26
dečak, baloni sa vodom Printskrin: Youtube/Ludi Balkanac

- Sada idu neke babe i sada ćemo njih da, što bi se reklo, poprskamo - reče junoša na početku video snimka, sve prebacujući se s noge na nogu i krete da zauzme poziciju za što bolje "bombardovanje" balonima punjenim vodom

Dve starije gospođe prolaze pored njega, on pravi nekoliko koraka, okreće se i baca "bombe". Jedna od žena rukom blokira balon, a druga, zabavljena prizorom počinje da se smeje:

- Đubre jedno blesavo, jesi ti normalan? - pita momka gospođa koja se odbranila, dok ona u roze džemperu uzima "neeksplodiranu" napravu sa zemlje i kreće da juri za klincem.

- Sad ja tebe da vidiš kako je to! - trči gospođa prisećajući se dana kada je možda i sama bila nestašna.

Sad, pitanje je da li ovu akciju klinca zbog lajkova i sabskrajbera možemo da nazovemo nestašnom dečijom zabavom. Neki bi rekli, pre je bezobrazluk. Tim pre što u nastavku snimka vidimo da malac cilja samo starije sugrađane, pretpostavljajući valjda da su spori, ako potrče za njim. A i hrabro ih nacilja s leđa.

- Pusti malo i da te prebiju, da dobiješ više pregleda - pišu mu ispod videa.

"Super klip" i "Umro sam od smeha", samo su neki od komentara, dok pojedini predlažu da sledeći put nekome baci balon u lice, dok ima i onih koji kažu da bi pogođeni "mogli da se šlogiraju".

Poziva ljude da lajkuju video, jer će onda snimati i treći deo.

Pogledajte prenk:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pisamce

    12. septembar 2019 | 20:49

    Bravo za mamu i tatu kako imaju pametnog sina.

  • jabuka

    12. septembar 2019 | 20:36

    Vidi se lice i zna se ko je, sad bi ga trebalo kazniti 7 dana da pere javne WC.

  • ng

    12. septembar 2019 | 20:40

    Kad mu neko bude zavario vaspitnu samarcinu cisto sumnjam da ce da objavi da mu lajkuju. Sline male. Buduci manijaci. Vaspitajte decu da postuju ljude a ne da se pitate sta rade internet i youtube od nase dece? Od vase dece nastaju huligani i nasilnici jer ste ih vi kao roditelji prepustili tome umesto da ponekad i porazgovarate sa njima sta je ok a sta ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA