≫ 

Nakon hladnog jutra još jedan topli dan: Temperature do 30 stepeni

Minimlana temperatura od 10 do 18 stepeni, u pojedinim kotlinama oko 8 stepeni, maksimalna dnevna od 24 do 30

  • 0
Vremenska prognoza Foto: M. B. / RHMZ

U Srbiji jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama maglovito i hladno. Tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, promenljivog pravca ili severozapadni.

Minimlana temperatura od 10 do 18 stepeni, u pojedinim kotlinama oko 8 stepeni, maksimalna dnevna od 24 do 30.

U Beogradu nakon vedrog i svežeg jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura 13 stepeni, maksimalna dnevna 27 stepena.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra i prekosutra jutro vedro i sveže, u dolinama i kotlinama hladno i maglovito, a tokom dana biće sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 31 stepena.

U toku večeri i noći u severnim, a u sredu i u ostalim predelima naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz pojačan severozapadni vetar.

Maksimalna temperatura u sredu od 19 stepeni na severozapadu do 26 stepeni na jugu Srbije. U četvrtak svežije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a maksimalna temperatura biće od 20 do 25 stepeni.

U Beogradu sutra i prekosutra sunčano i veoma toplo, temperatura do 30 stepeni. U noći između utorka i srede i u sredu naoblačenje i zahlađenje, uz pojavu kiše, a očekuje se i pojačan severozapadni vetar.

Maksimalna temperatura do 22 stepena. U četvrtak svežije, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a maksimalna temperatura biće oko 20.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA