≫ 

Lekari se i dalje bore za život devojčice povređene kada je udario pijani vozač "audija" 150 na sat

Poginuo je muškarac (77) koji se nalazio u "renou" sa devojčicom, dok je vozač "audija", koji je vozio pijan, uhapšen

  • 4

Lekari se i dalje bore za život desetogodišnje devojčice koja je teško povređena u udesu koji se dogodio juče u Inđiji.

Devojčica je primljena sa teškim telesnim povredama i lekari čine sve da je spasu, potvrđeno je u novosadskoj Dečijoj bolnici za 021.

Iako društvenim mrežama kruže apeli da dobrovoljni davaoci, za potrebe lečenja devojčice, daju krv određene krvne grupe, u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine navode za 021 da je krv za ovu devojčicu već obezbeđena, te da u ovom trenutku namensko doniranje nije neophodno.

Saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutro kada je audi brzinom od 150 km/h prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u "reno”.

Tom prilikom poginuo je 77-ogodišnji muškarac koji se nalazio u "renou" sa devojčicom, dok je 32-ogodišnji vozač "audija", koji je vozio pijan, uhapšen.

VIDEO: Smrtonosne vožnje iz Kraljeva: 300 na sat u uličnoj trci zbog bizarnog izazova

(Telegraf.rs/ 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    16. septembar 2019 | 14:52

    U cemu je razlika izmedju ubice koji ubije oruzjem I ovoga? Suditi kao za ubistvo sa predumisljajem, zabrana voznje svih kategorija, za svakog nastradalog kompletna odsteta, za lecenje sve troskove po ekonomskim cenama, zatim oporavak, izgubljenu zaradu, izdrzavanje usled eventualne invalidnosti...Svaki dinar koji ne moze da plati preracunavati u zatvorske dane...Par ovakvih presuda objaviti u sredstvima informisanja sa svim detaljima...To je jedini nacin da sklonimo ubice neduznih ljudi sa puteva

  • Djox

    16. septembar 2019 | 13:08

    Ne pustajte ubicu iz zatvora,maksimalna kazna! Devojcice izdrzi!🙏🙏🙏

  • Lord

    16. septembar 2019 | 14:09

    Hoce li se nadlezni vec jednom dozvati pameti, pa da zestoko poostre kazne. Za ovaj slucaj-oduzimanje auta, trajno oduzimanje vozacke dozvole, ekstremno visoka novcana kazna, i minimalno 30 godina robije...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA