Užasan prizor iz Leskovca: Izmučeni konj umire nasred ulice

Snimak je zgrozio i iznervirao korisnike društvenih mreža

  • 21
leskovac, ulica, konj

Printscreen: Twitter/Levijatan

 

Užasne scene stižu sa ulica Leskovca. Udruženje za zaštitu životinja "Levijatan" objavilo je potresan video snimak izmučenog konja kako leži nasred ulice dok ga prolaznici polivaju vodom i pokušavaju da ga oporave.

- Leskovac, upravo. Hajde da vidimo reakciju nadležnih i reperkusije koje će pretrpeti "držalac". Prekršen niz zakona, a svi ćute? Jadna životinja je na samrti. Pretovarena, natrpana kao sluga tegli i ovako skončava. Prava? Čija? - navodi se u opisu snimka.

Video snimak koji je objavljen ove subote, izazvao je pregrš reakcija na društvenim mrežama. Mnogi traže pravdu za životinju, a nadležne organe pozivaju da sprovedu istragu protiv onog ko je prouzrokovao ovakvo stanje nesrećnog živog bića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamara

    21. septembar 2019 | 18:11

    Gospodo seljacka sta ste se zapalili konji i volovi su za rad sta treba da ih onako drze u stali umro je od neke bolesti moglo se i u stali mozda desiti.Radili su konji mozda jos rade teze poslove izvlace drva iz sume od kako je krmaca rep zavrnula tako je bilo.

  • Ja

    21. septembar 2019 | 16:23

    A pre nego sto je policija dosla ubijao ga od batina tako iznemoglog dok je lezao na zemlji...

  • BB

    21. septembar 2019 | 16:26

    Zalosti, greota. Sad treba vlasnika usamaeit pa nek vice da vidi kako je. Gde ce vam dusa sto tako mucite zivotinje? To su ziva bica .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA