Okrutni čin u Obrenovcu: Upao tokom noći u tuđu kuću, izvukao psa iz boksa i ubio ga nožem

Vlasnik je sirotu životinju pronašao tri metra od boksa u krvi

  • 9
Mrtav pas Printskrin: Youtube/RTV Mag

Još jedan slučaj brutalnog ubistva psa dogodio se u Obrenovcu kada je tokom noći neko upao u kuću jednog od meštana, izvukao životinju iz boksa i krvnički je zaklao.

Kako navodi "RTV Mag", vlasnik psa, koji je želeo da ostane anoniman, nije ni slutio kakav će prizor zateći.

- Jutros oko 8.15 sam došao da ga nahranim. Ja idem od kuće, a on ćuti, iako obično skače kad me vidi. Kad sam došao na oko tri metra od boksa on je ležao u krvi. Zvao sam veterinara - rekao je vlasnik psa.

Prema njegovim rečima, tokom protekle noći nije se desilo ništa neuobičajeno. Nije se čuo lavež niti bilo kakva borba, a u komšiluku su svi rod, te ne može da sumnja ni na koga.

Ono što zabrinjava je činjenica da je pas izvučen iz dobro obezbeđenog boksa, zatvorenog debelom žicom.

- Kada sam došao do boksa, žica kojom ga vezujem bila je ispravljena. Jutros kad sam izašao iz kuće, kapija je bila zatvorena, a evo, pas leži ispred boksa. Čudi me način na koji je ubijen. Čini mi se da je samo ubod nožem, ne vide se tragovi borbe. Uboden na jedno mesto i tu je ostao u lokvi krvi - dodaje vlasnik.

Podsetimo, ubistvo psa se Obrenovcu dogodilo i prošle godine, kada se društvenim mrežama proširio monstruozni video snimak na kojem se vidi kako dva mladića, navodno članova sekte, kolju psa.

(Telegraf.rs/RTV Mag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    22. septembar 2019 | 17:45

    Boze sta je sa ovim bolesnim ljudima! Sta se ovo desava 😱 vise ni sam ne znam da li je dobro citati vesti ili ih uppste ne citati. Sirota zivotinja! Covekov najbolji prijatelj 😢😢

  • nima

    22. septembar 2019 | 18:32

    Boze koliko ima bolesnika na ovom svetu. Strasno!!!

  • Vernost

    22. septembar 2019 | 21:55

    Psa je zaklao neki monstrum koga pas poznaje. Jer se nije cuo lavez psa a pas 3 m od boksa. Neko poznat psu i vasim ukucanima. To sto ste svi rod,nije olaksanje i opravdanje da ne sumnjate. Meni je brat od ujaka ubio danju iz pistolja psa iako mu nista nije uradio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA