≫ 

Kandidatkinja za Miss Srbije vojvođanska Naomi Kembel: Već je osvojila nagradu za šarm

Marina Granić rođena je u Vršcu, a već je u više navrata privukla pažnju na takmičenjima lepote

  • 24
Marina Granić Foto: Facebook/Marina Ina Granić

Pripreme za izbor zvanično najlepše devojke Srbije nastavljaju se u Grčkoj, a među 21 kandidatkinju, pažnju je posebno privukla Marina Ina Granić iz Vršca, koja je već dobila laskavi nadimak - vojvođanska Naomi Kembel.

Marina Granić Foto: Facebook/Marina Ina Granić

Marina je ovog leta bila prva pratilja Miss Štranda u Novom Sadu. Iako je na pripreme za Miss Srbije trebalo da ode pobednica novosadskog takmičenja za najlepšu devojku, ona se razbolela, te je umesto nje otišla prelepa Marina.

Vojvođanka je 2018. godine u polufinalnom izboru za Miss Srbije u Zrenjaninu pokupila ovacije 20.000 ljudi i osvojila titulu Miss šarma.

Sada se Granićeva sa još 20 devojka takmiči za titulu najlepše devojke Srbije.

U jednom od svojih Fejsbuk postova navela je da je da bi kao mala volela da stane ispred ogledala, ogleda se i mašta o tome da jednog dana bude ono što je danas.

Podsetimo, kandidatkinje su u petak ušle u karantin u Hotel Kovilovo Resort koji se nalazi 23 kilometara od Beograda, gde su počele sa pripremama za finale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA